Krypa?

Mmm, igår hände det något otroligt, kan inte riktigt tro på det trots att jag mer än gärna vill.
Men igår kväll vid läggdags så lade vi Neo i sängen som vanligt och då reste han sig på alla fyra och tog sitt första kryptag. Jag vet inte om han själv var medveten om det men han tog ett ordentligt kryptag med både armar och ben och sen lade han sig på mage igen.

Och nu på morgonen så har han varit på god väg igen så det dröjer nog inte speciellt länge innan han kryper. Ska bli kul att se när det väl sker. Jag är i alla fall galet imponerad!
När började din son/dotter visa tendenser på att börja krypa??

Blodsockret är fortfarande lågt men det ligger lite högre än vad det brukar ändå. Hade inga känningar igår men vaknade i morse med ett blodsocker på 3,3. Men det är helt godkänt i mina ögon :)

Neo har börjat härma oss ordentligt, han försöker sig på precis alla ljud och uttryck som vi gör. Det är underbart mysigt att se på.
Jag har många bilder men då dom ligger på min telefon och jag har lyckats ha sönder laddaren till min egen dator så får ni vänta så lägger jag upp ett inlägg med bara bilder sen, måste bara få tummen loss och skaffa en ny laddare.

Nu blir det målning av Neos rum, har lite fläckar i taket från väggfärgen vi målade med i somras, så nu måste det fixas till.

Vad gör du en söndag som denna??

Stor Kram//Petra och Neo

Insulinkänningar

Är absolut INTE spännande, eller speciellt roliga.
Igår kväll när vi hade varit en runda på Entré och tittat på skor till M, ätit lite mat och haft lite familjemys. Så kom vi hem och jag kände mig helt plötsligt som världens sämsta människa,mådde super dåligt och var bara allmänt jätte ledsen. Jag gick och badade Neo i hopp om att hans underbara lilla ansikte kunde pigga upp en mamma som var lite ledsen. Men helt plötsligt fick jag ropa på M, att han skulle komma och ta över för jag kände mig lite konstig. Blodsockermätaren visade på 0,9.... Sen är allting lite dimmigt, jag vet att M fick upp Neo ur badkaret och att jag gick ut och försökte fixa saft. Med en liiiiten betoning på försökte eftersom det inte gick alls.

Efter 4 gigantiska glas saft, ett äpple och några kakor senare så var jag åter igen människa.
Men jag håller på att bli galen av dessa känningar, dom kommer från ingenstans. Utan förvarning, utan minsta tecen(iaf inga jag känner igen) Misstänker lite att min nedstämdhet precis innan kan ha haft något med saken att göra.... Eller??

Idag var vi på BVC
6755g och 63cm är nu den lilla godingen.
och snart är det dags för lite smakportioner, det ska verkligen bli jätte roligt :)'Ska bli spännande att se ´hur han reagerar på det:)
När vi var på BVC så fick vi även träffa en sköterska som var lite insatt i Teddystudien. Då den missades när Neo föddes så går jag och oroar mig för minsta grej som händer.. jag går hela tiden och oroar mig för att han ska få diabetes, du vet små tecken som när jg var liten och fick det.
Men för att jag ska stilla mina små mamma-nerver så har vi genom denhär sköterskan fått fram en kontakt(som visar sig vara min gamla diabetes läkare) som kan hjälpa oss med ett anlagstest och därigenom få reda på om han ens har en chans att bli diabetiker.

Så nu håller jag alla tummar jag kan på att hon ringer upp eller mailar tillbaka så att vi kanske kan fixa med detta lilla blodprov, hade varit totalt underbart.

Snart kommer min älskade underbara livräddare hem, guud vad jag längtar.Utan honom hade jag sökert varit död 3 gånger om vid dethär laget?(efter 3 gigantiska känningar, om det räcker)
Sen blir det fredagsmys, vet inte vad vi ska göra ikväll eller vad vi orkar efter gårdagens äventyr. Men nu ska det plockas och fixas lite här hemma, så han blir liiiite glad på mig:)

Vad brukar ni göra när ni fredagsmyser??

Stor kram//Petra och Neo

Händelselös dag

Idag händer det inte mycket hos familjen Petersson, men det är ganska skönt att göra ingenting ibland.
Jag väntar på att posten ska komma för att där är förhoppningsvis mitt nya körkort.
Jag väntar också på att sonen ska vakna och vara lite hungrig så vi kan komma iväg och handla lite inför kvällens middag.
Kyckling står på menyn men jag vet inte vad jag ska göra med den... funderar på någon typ av sallad eller kanske yoghurtbakat med en grönsallad till.....Vi får se helt enkelt

Neo tog sovmorogn i morse och vaknade inte fören klockan var 9. Han var vaken i ungefär 1½ timme och sprattlade och jollrade och busade med filten han fick av Jenny när han döptes.
Han tycker att det är jätte kul att gömma sig och titta fram och har verkligen börjat begripa leken titt ut :)

Det är underbart att se <3

En sådan blöt och tråkig dag det är.
Ikväll ska vi nog ta en runda till Entré när mannen kommer hem från jobb och maten befinner sig i magen. En liten mysig familjekväll är aldrig fel.

Om man skulle pressa ner något i magen kanske??
Ja det får jag nog göra, hoppas du får en mysig dag du med.
Stor Kram//Petra och Neo

25år

Det hände inte så mycket igår och det känns inte heller så mycket annorlunda än i förrgår.
Men jag är nöjd med födelsedagen som var lugn och skön.
Fick middagen serverad av mannen och sedan blev det mys i soffan med färska blåbär. Tänk vad mysigt det kan vara i all enkelhet.

Bara det att jag fick chansen att andas en kväll och inte behöva oroa mig så mycket för allting var värt mer än mycket annat.
Neo somnade vid 7 igår, fick för sig att han ville ha mat vid 01 i natt och det kan man förstå då han åt vid halv 6 på eftermiddagen. Dock hade han en lite orolig mamma som nojade över att han inte vaknade och var hungrig. Men då jag såg att hans lilla bröstkorg guppade upp och ner när han andades så lugnade även jag mig.

Han har börjat äta mycket mindre än vad han brukar, vi har fått sänka från 180ml till 150ml och ibland äter han inte ens upp det. Men man kan ju inte tvinga i stackarn mat om han inte vill ha och eftersom han inte gnäller så är han säkert inte hungrig heller, han är lika glad som vanligt och snackar som sjutton och skrattar nästan lite mer än vanligt:)

I helgen blir det familjemys hos farmor med lite tårta eftersom jag inte fått någon

Hoppas allt är bra med er
Stor Kram//Petra och Neo

3 månader som fru :)

Kan man kalla det bröllopsdag? eeeh NÄ
men det är mysigt ändå:)
3 månader som fru, det är helt galet egentligen :)
FN dagen är det också till råga på allt hehe:)

Ikväll blir jag bjuden på middag av mannen, hemma fondue <3 MYYYS
Lite för att jag fyller år imorgon är det väl mest, men även lite för att det är 3 månaders dagen :)

Innan vi hamnade hos kusinen igår så hamnade vi på restaurang i Höllviken och när man är en stor kille så får man vara med och sitta vid bordet :)
Han satt tyst och snällt under hela middagen och satt mest och såg sig omkring och tuggade på sina fingrar :)
  


Idag är jag en trött kvinna iaf. Det ser ut som att det var jag som drack igår. Men det är bara för att jag inte fixar sena nätter längre, börjar känna av att jag är gravid igen. Tröttheten är otrooolig, men det är mys ändå:)

Neo var sååå jätte duktig, vi hade med oss resesängen till kusinen och trots att det tog ett tag att komma på hur man fällde upp den så somnade nästan direkt när vi lade honom där.
Lite nervös över hur det skulle gå då det var första gången den var med, men hade vi inte väckt honom när vi skulle hem så hade han nog fortsatt att sova hela natten
Duktiga lilla hjärta <3
 

 

Ganska skönt att vara bort bjuden ibland för helt plötsligt så får man lite avlasning :) Underbart uppskattat och även underbart att han är så omtyckt, även av dom som sagt att dom inte ska ha barn själva:)
Kristian och Neo skaka Roompah tillsammans :)


Hoppas du också hade en mysig lördag, för det hade vi

Stor Kram//Petra och Neo



V9+0

Tiden går ganska fort ändå.
Det känns som igår vi fick veta att vi väntade på nummer 2.
en i själva verket så är det 6 vekor sedan... Helt galet vad fort det går när man tänker efter.

Idag väntar tvätt bergen som ligger utspridda över golvet i vardagsrummet.
Om möbleringen i veckan var riktigt lyckad, JAG STORMTRIVS!
Det kommer bilder sen, men jag kan tyvärr inte erbjuda bilder på hur det såg ut innan då jag glömde ta foto på röran innan. Vi har fortfarande en del kvar innan vi är helt färdiga men det får jag och Neo ta tag i under veckan eftersom M börjar jobba på måndag igen.

Imorgon firar vi 3 månader som gifta, MYYS och på måndag fyller jag 25 och blir lika gammal som gubben igen :)
Men ikväll är det kusin mia som får uppmärksamheten då hon fyllde 24 igår:)
Så när tvätten är klar och liten har vaknat och jag eventuellt hunnit springa igenom en dusch så bär det av att leta present.... Men vad hittar man på åt en tjej som inte är så tjejig... Jag borde veta egentligen då jag varit likadan...  Men jag har inte en susning...

Vad gör du denna gråa tråkiga lördag??

Stor Kram/Petra och Neo

ID foto

Ja, idag är det äntligen fixat.
Efter nästan fyra mpnader som gift kvinna så har jag skickat in om mitt nya körkort(Grattis till mig)
Jag har gått och undrat ganska länge var det pappret har blivit av, men jag har inte tänkt överdrivet mycket på det. Så i måndags fick jag tummen ur häken och ringde till körkortsportalen och frågade var i sjutton det blev av.

Då jag förlust anmält mitt kökrkort 2008 eftersom jag hade blivit av med det, men eftersom jag snabbt hittade det igen så struntade jag i att skicka in om det nya och papprena har bara legat här hemma och för några månader sedan så kastade jag dom.
Men nu är det klart... ÄNTLIGEN
Så nu är det bara att vänta :)

Denna graviditeten börja bra med en UVI och om jag får det en gång till så ska jag få medicin i förbyggande syfte med tanke på att det var 3e UVI:n som satte igång min förlossning när jag väntade Neo. Så både för min och bebis skull så blir det ännu en omgång med Furadantin... Mindre kul men det är väl till att klä på mig mer och knapra piller för mitt eget bästa :P

Idag blev det tackomys hos Christoffer och Caroline. 
Lite Buzz fick avsluta kvällen och nu är vi hemma och försöker få Neo att sova, lite envis är han men nu är det viljornas kamp och mamma och pappa är lite mer envisa än honom så han somnar nog snart :)

Har du gjort ngt mysigt ikväll??
Stor Kram//Petra och Neo 

V8+5

vågen står på 52,5kg och jag hoppas på att gå upp lite till
Det har inte riktigt sjunkit in i huvudet att det är en till på ingång...
Idag var vi hos ögonläkaren för ögonbotten fotografering. Allting såg fint ut och det är dags igen om 3 månader ungefär.

Vi har även hunnit med lite nyttiga grejer idag.
Vi har ÄNTLIGEN fått undan lite högar, fått upp lite hyllor och fått lite ordning här hemma.
Vi passade på att möblera om vardagsrummet när vi ändå häll på och jag kan säga  att nu trivs jag i lägenheten igen. Det känns mysigare på något sätt nu när möblerna står på ett annorlunda sätt och vi har dessutom fått mer plats på golvet till Neos gym och hans saker.

Det är en liten duktig kille vi har, han sitter själv och har nu börjat luta sig efter saker som han nvill greppa efter. Nu bara väntar jag på att han ska börja krypa, han måste bara reda ut hur det fungerar med armarna. För det har han inte riktigt luskat ut hur han ska göra.
Han satt och pratade med mig i morse som aldrig förr,joller,joller,joller,skratt,joller,skratt,skratt och joller. Mys deluxe <3
Det är dessa ögonblick jag väntat på :)

Hur gammal var ditt barn när han/hon satt upp själv?
När började han/hon luta sig efter saker och försöka ta tag i dom?


Här sitter han själv i ett par sekunder, det är ju inga längre stunder och det vinglar som sjutton, men för att vara 3 mnader gammal så är han riktigt duktig. Så det dröjer nog inte länge innan det fungerar en längre stund av sig själv



Stor Kram//Petra och Neo


Mys hos Mia och Greta

Idag blev det en tur till Sjöbo och till tant Greta och min kusin Mia.
Vi åkte hemifrån vid halv elva och liten sov hela vägen från Arlöv, duktig kille :)
När vi kom fram så blev jag genast avlastad av tant greta som inte ville något annat än att mysa med Neo. Som faktisk var en glad kille hela besöket:)

Han jollarde, vi snackade.
Neo fick massor av fina presenter, sina första vinterskor, två overaller(en till detta året och en till nästa) en jeansväst, en mjukisdress, en kräklapp, en body och en t-shirt.
 

 

Verkligen väldigt behövligt och väldigt fint:)

När vi kom hem från Sjöbo så gick vi upp till grannen som precis fått bebis, en liten Alvin.
Så frukatansvört söt, tänk att det känns som så längesedan Neo var så liten. 
Det bestämdes även lite mamma promenader och det är faktiskt skönt att lära känna en annan mamma i huset:)

Har du gjort något kul under dagen?
Stor Kram//Petra och Neo

Mammamys

Idag blev det en tur till Madde och Wincent:)
Vi har pratat om att ses sedan Neo föddes och idag blev det äntligen av.
Wincent blev lite gnällig när vi kom men det är tydligen ett vanligt fenomen så det var inte vi som skrämde honom :)

Och vilken busunge det var:) Han och hans pappa hade kuddkrig och busade under tiden vi var där och jag vet att jag har en man här hemma som längtar efter att Neo ska börja springa omkring han också, så dom också kan busa rundor:)
Myspys

Efter fikat bar det av hemåt och idag blev det yoghurtbakad kycklingfilé med fetost och rösti till middag, och det är verkligen den största måltiden som slunkit ner i mage de senaste 3 veckorna! 1 hel stor kycklingfilé och 3 stora röstibitar. Jag är galet stolt över mig själv och är dessutom jätte glad att smärtan när maten går ner i strupen är försvunnen


Neo har varit vaken praktiskt taget hela dagen idag, det är ingen som talat om för honom att han mestadels ska sova om dagarna:) Men det är kul att han vill vara med och titta och skratta åt det mesta han ser.
Men när vi kom hem så tog krafterna slut och han ligger nu och vilar, men jag gissar att han vaknar snart och vill ha lite middag och en pyjamas på sig :)
Kvällen spenderas ihop med maken och tv:n som vanligt

Vad gör du ikväll??

Stor Kram//Petra och Neo

Mysig Date <3

Med världens finaste man <3
Vi lämnade Neo hos farmor(svärmor) vid fyra tiden och styrde därefter kosan mot V.E.S.P.A och Pizza. Lite nervös över hur det skulle gå att få ner då jag inte ätit mer än högst en matsked med någon typ av mat per dag de senaste 3 vekorna.
Men det gick förvånansvärt bra och jag fick ner ungefär en halv pizza och lite grönsallad
   
(sallad,min pizza,Tias pizza)

 
tycker om våra date nights, vi försöker ha sådanna ibland för att få pyssla om varandra lite, bara mysa min prins och jag.
Jag tror det är bra för alla föräldrar, att komma ifrån ett slag och hämta nya krafter för att orka med att vara en glad förälder och orka med det nya livet och de utmaningar som det medför.

Efter middagen så bar det av till biografen- The last airbender stod på schemat.
Riktigt bra tyckte både jag och mattias och vi väntar med spänning på nästa del.
Lite roligt var att det var 3D, vilket vi inte var riktigt beredda på men det var roligt
.
När filmen var slut så hämtade vi lill-drutten hos svärmor och sedan bar det iväg hem.

Idag är vi ensamma så det ska vi ta tag i och åka iväg och fika med Madde och Wincent, vi har pratat om att ses sedan Neo föddes och idag ser det ut att bli av :)
Men först ska jag ta tag i tvätt och renbäddning och lite disk så mannen blir lite glad när han kommer hem :)

Vad gör du idag??
Stor Kram//Petra och Neo

Date Night

Ja, ikväll blir det lite mamma och pappa tid.
Underbara farmor(Mattias mamma) ställer upp och passar Neo ett par timmar så vi kan gå på bio och kanske äta ngt.

Idag har det även hunnits göra lite nyttiga saker. Papprena till FK är ifyllda och jag har efterlyst mitt körkort då jag fortfarande inte har fått det efter 3 månader som gift kvinna.
Men eftersom jag hade förlustanmält det för typ 1 år sedan så var det inte så konstigt att det inte hade dykt in någonting. Så antingen idag eller i morgon så ska jag försöka få taget en ny körkorts bild.... Var man nu gör det någonstans..Vet du?

Skulle till ögonläkaren på onsdag för en ny undersäkning då jag är gravid igen(men det är ju inte så längesen jag gjorde en undersökning:P)
Men undersökningen är flyttad till på torsdag så det blir sjöbo på onsdag istället så jag ska prata med Mia och Grethel IGEN och ändra en tredje gång :P hehe oooops.

Hur spenderar du din måndag?
Gör du ngt spännande??

Stor Kram//Petra och Neo



Blandade bilder

Tänkte att jag får slänga upp lite bilder, lite blandat från grejer vi hittat på de senaste veckorna
tattueringen idag när den är läkt. I love it, trots att min hud ser fruktansvärd ut. Det blir så när jag är på tjocken, så var det med Neo också och jag HATAR det för jag känner mig så äcklig :(


Neo tyckte det var väldigt intressant att gnaga på min kusins fingrar när vi var i sjöbo och hälsade på


                        
Såhär såg det ut en dag när vi var hos min farmor och min pappa.
M och Liten somnade en stund i soffan hos farmor och senare på eftermiddagen hemma hos min pappa så åt Neo själv för första gången(visserligen inte hela flaskan men största delen av det) Sedan ville han ju sitta med oss när vi skulle äta middag och inte ligga på golvet, så vi pallade upp med handdukar och en kudde så satt han och lekte med sin labanskallra och tuggade på sina fingrar som vanligt :)




Såhär såg det ut för lite mer än en månad sedan :)
Jag höll på att trilla baklänges först, men det kommer bli sååå mysigt :)





  
Igår var vi på ikea och hade en mysig dag, senare på eftermiddagen så träffade vi tant Nenni och Henke på ren impuls, men det blev mysigt med middag coh film hos Henke :)

    
Och idag blev det en promenad i det vackra höst vädret. Neo däckade i vagnen och sov så gott i den friska luften. Det var verkligen behövligt med luft i näsan och nu mer är nog promenader med M och Neo det bästa jag vet.

Det var en snabb uppdatering så ska jag se om jag inte kan bli bättre på att skriva i veckan :)
Hoppas ni haft en mysig helg :)

Stor Kram //Petra och Neo

Söndagsmys

Idag blir här inte många handtag gjorda:)
Väntar på att försöka få klämma i mig lite frukost, M servar idag med pannkakor :)- Aldrig fel.
Sen blir det en promenix i Alnarp, lite familjemys helt enkelt

Igår var vi på Ikea och handlade lite småsaker och tittade på lite saker som vi behövde till senare.
Vi blev en Barnstol rikare och även lite hyllor till alla filmer och CD skivor.
Neo sitter redan själv i BAarnstol så vi tyckte att det var lika bra att köpa en för då kan vi sitta vid köksbordet och äta mat alla 3 tillsammans.
Istället för tt han ska sitta i babysiuttern på golvet och skrika för att han inte är med och kan titta på vad vi gör för någonting. Visst han är lite liten för den än så länge men med lite kuddar och handdukar så kan han själv :)

Hur spenderar du din söndag??

Stor Kram// Petra och Neo

V 7+5

Ja, det är sant som det är sagt
Bebis nummer 2 på väg :D
Vi har diskuterat fram och tillbaka om hurvida vi ska berätta det eller inte, men både jag occh M anser att det känns fel att inte prata om det.
Många tycker ju Naturligtvis att man ska vänta 12 veckor, men jag personligen tycker det känns jätte fel. Jag menar allting kan ju ändå gå fel ända fram tills bebisen är ute ändå(det finns ju tyvärr de barn som avlider på väg ut)
Så nu vill vi nte vara hemliga längre.

Både M och jag är riktigt glada över detta och trots min diabetes och mina problem med magen så är det ingen läkare som har avrått oss från att göra det, vi har frågat men alla tycker att det är upp till oss.
Visst, en graviditet sliter på kroppen, det gör den. Men förr har folk fött barn på löpande band och jag menar lite på att om dom kunde då, varför kan man inte nu.

Läkaren på återbesöket när Neo var 8 veckor rekomenderade oss att vänta 6 månader så att kroppen fick återhämta sig.
Tanken var ju att när Neo var 1 år så skulle vi börja diskutera nästa,men så blev det ju inte...

Kan nog även erkänna att lite av den stressen jag känt de senaste veckorna har nog haft en del med det att göra, du vet själv.. Kommer pengarna räcka,finns det utrymme i budget just nu, ja en massa tankar som flödar.
Men vi har gjort valet att behålla och vi är lika förväntansfulla och nöjda med det beslutet som vi var när vi väntade Neo.

Jag hoppas inte att det kommer komma en massa kritik om vårt val, för jag är ju inte den första som gjort detta. Huvudsaken är att VI är nöjda, sen får ni andra tycka vad ni vill, men vi hoppas att ni är lika glada som vi.

Längtar faktiskt tills magen börjar växa, har fkatiskt saknat det trots att det inte gått så läng tid sedan förra gången:)

känner kreativiteten flöda

Haha, nej aöövarligt, det gör jag inte, känner mig bara allmänt hög på livet.
Sitter i soffan med täcke, kudde och man och bara njuter av att han finns här.

Imorgon är det dags för återbesök på endokrin, får se vad dom säger.
Sekunden som jag kom hem från sjukan och fick ha det lugnt och skönt med mina pojkar så blev allting mycket bättre, jag äter ju fortfarande inte normalt, men det kommer när det kommer.
Är sjukskriven fram till den 22/10 så får vi se hur mycket av det som jag utny, och jag är på god väg.
Förra veckan mellan alla missdae mål mat och alla kräkningar så tappade jag cirka 3 kilo och jag är riktigt glad att det inte blev mer, för bara dessa 3 har varit JÄTTE jobbigt.
Tungt och jobbigt att hålla upp överkroppen, benigt och obekvämt att ligga på USCH(Fattar inte hur anorektiker orkar)
Nu står vågen +´52kg(ganska otroligt ändå eftersom jag ändå födde barn för 3 månader sedan) och denna vikten är ju inte uppnåd nu. Utan nu när allting stabiliserats ordentligt så efter förlossningen så landade jag på 55-56kg(mer än lagom för min del)

Idag är första gången på länge som jag känt mig sugen på att göra vid mig lite och detta var dagens outfit :)

Mysig Lunh med min älskade man blev det idag också.
Visserligen inget speciellt men det var ändå mys eftersom det var med honom, medan Liten låg däckad i vagnen :)
                                     

Har haft mys med sonen i kväll också naturligtvis:)
Imorgon blir det upp i lagom tid för att honna till endokrin, sen kommer nog svärmor på besök:)
Hoppas du mår lika bra som jag gör just nu

Stor Kram//Petra och Neo

Jahapp

Då var det dags igen....
För 3 år sedan var det likadant.
Kräkningar,illamående och ingen mat på en vecka...
Så såg förra veckan ut och det beror ganska mycket på 1 sak- STRESS
men även till stor del beror det på min gastroparesmage. Mycket har fumlat omkring i mitt huvud, gått och omedvetet stressat upp mig själv över för mycket.
Det är dumt att inte lyssna på sin kropp och jag har en fruktansvärd tur att jag är lottad med den familjen som jag har.

Nåja, nu blir det iaf nya tag och nu får jag lära mig att säga STOPP och HJÄLP.
Just dethär att be om hjälp är inte min grej, jag vill gärna kunna allting själv och jag tar gärna på mig lite mer än vad jag egentliugen orkar men upptäcker det givetvis inte förrens det är för sent... DUMT

Men nu gick det som det gick och jag mår redan mycket bättre:)
Nu är det magen som ska kureras och det är mestadels magens fel att det gick som det gick, gastropares är INGEN rolig grej.... Men nu blir det lite vaksamt med mat och dryck så blir det super bra:)

Neo börjar bli sjuk han också, jag och mattias har haft våra slängar- jag med kräk och han med världens förkylning mitt uppe i all röra.

Men som sagt, lill-killens tur nu, men som tur är (för oss) så verkar han inte bli någon gnällig sjukbebis. Utan han verkar bara vara så galet mysig och vill bara sitta hos en hela tiden coh bara kela bort dagen.(hoppas det är så)
Så nu blir det massor av mamma och pappa mys med sonen då M är hemma även denna vecka för att jag ska hitta lite mer ork och kanske få tillbaka lite krafter

Tack för alla fina sms och alla snälla ord denna veckan.
Tack för att ni tänker på mig(oss)

Stor Kram//Petra och Neo

Äntligen är det gjort :)

Har pratat om att jag vill göra en tattuering där det står Neo  hur länge som helst nu, men idag blev det gjort på ett lite spontant vis :)
Men som sagt, nu är det gjort :)
Kittlade bara lite och Mattias gjorde en likadan(han gjorde sin först)

Vi skulle åka in på Tatto mässa i Malmö och hade snakat lite om det innan vi åkte hemifrån.
Men jag trodde ju aldrig att det skulle bli att jag gjorde det iaf när vi kom dit. Jag visste ju att Mattias vågade men efter min förra tatto så var jag väääldigt skeptisk då den tattueraren försökte gräva igenom mitt ben.
Men denna killen var riktigt duktig.


Den sitter på min axel/skulderblad och jg är riktigt nöjd:)
(Bilden är tagen direkt efter den är gjord så det kommer en bättre senare)

När vi hade varit på mässan så bar det av till Svedala till Gudfar christoffer och Tant Lin.
Men då lill-killen hade feber igår och vi hade varit på mässa idag så blev det en kort visit, men det är ju inte så konstigt när lillen haft ett par tuffa dagar :)

Nu blir det lite kvällsmys och nattningsförsök, så får vi se vad det blir av det.
Hoppas ni haft en angenäm lördag

Stor Kram//Petra och Neo

Vaccinationen

Är avklarad, något som iaf jag har fasat för hela veckan.... Men nu är det över.
Vi började med vägning och mätning, han vägde 5940 och var 60,5cm lång. Nu är han inte så liten längre :P Vilket dessutom innebär att blöjorna snart ska bytas ut då han börjar bli för tung för dom han har nu.

Han var så duktig med sprutorna(en i var ben)
Och sköterskan var som vanligt förvånad över hur stark denna lilla kille är.
Och hon var riktigt imponerad över hur stark han är i nacken och att han faktiskt heldre ville stå än sitta
(medan jag tycler att så är väl alla barn i den åldern??)

(Ett plåster på var ben)


Idag ska vi bara mysa, ska snart packa ner honom i vagnen och gå på en liten promenad.
Men först ska vi vila en stund efter maten(både han och jag)
Av någon anledning så är jag väldigt trött.
Kan inte riktigt förstå varför då Neo sover hela nätterna och skulle han vakna så är det för att han märker att han tappat nappen
Stolta är vi i alla fall:)

Lill-killen är slut som artist <3

Hur ser din fredag ut?

Stor kram//Petra och Neo


RSS 2.0