Idag blev det en tripp och hälsa på morfar...

foto1407 (MMS)

Idag blev det en tripp och hälsa på morfar och gammelfarmor och gammelfarfar och en liten bonus var att även morbror,linda och kusin Alicia var på plats:) Neo däckade u klockan 19 igår och var SUPER duktig och so fram till halv 3 i natt och efter det så var han pigg och vaken 7:20. Vilket jag personligen tycker är en helt OKEY natt :) Kvällen fortsätter med mat,en film och lugn och ro. Behövs för min del iaf eftersom det blir jobb i morgon. Kanske skulle ta och plocka undan lite också... Men först och främst pussa på sonen och mannen :) Så får vi se vad som händer sen:) Ha en skon kväll // En sliten morsa och en glad drutt via mobilen


Idag har det varit dop, för lilla söta Alv...

img_0835 (MMS)

Idag har det varit dop, för lilla söta Alvin:) Neo spenderade natten hos sin farmor och hade sovit ordentligt på natten,men endast cirka 30minuter förmiddags vila, så det skulle bli riktigt intressant hur det skulle gå på eftermiddagen. Men han var SUPER duktig och satt tyst och snäll i kyrkan,och tittade på allting runt om kring. Han somnade en liten stund i mitt knä senare på eftermiddagen men höll ändå igång till klockan 7 nu på kvällen. Han fick flaskan och direkt när den var slut så var ögonen stängda och så fort M hade lagt honom i sängen så snarkade han:) Vi tackar Jocke och Malin för god mat och en mysig tillställning :) Denna gravida morsan är sliten, förvärkarna har börjat. Jag hade dom tidigt med Neo också. Fått lite kramper i magen så det ska kallas upp lite. Inget jag är jätte orolig för,men bra att kolla ändå, just in case. Nu blir det soffan och Kel med mannen <3 underbart slut på en mysig dag :)


Eftermiddags mys är det bästa botemedlet m...

foto1395 (MMS)

Eftermiddags mys är det bästa botemedlet mot all trötthet<3


Underbara tänder!

idag har Neo varit en gnällig liten kille:(
Hans humör svänger nog ganska mycket just nu på grund av tänderna som sakta men säkert är på ingång(om inte annat så skyller JAG på att det är tändernas fel) och ni som är föräldrar och med all säkerhet själva har gått igenom denna perioden vet ju vad jag pratar om.
Just nu lever iaf jag i tron på att det blir bättre när de första tänderna kikar ut- Blir det så?, ni som vet?



Mattias är en bra hemma-pappa och han är dessutom duktig på det.

Jag personligen känner att jag är helt slut och jag har kommit till en punkt(som är väldigt svår för mig att erkänna) där jag känner att jag behöver bli bättre på att ta det lugnt, sätta mig och vila och ta hjälp av andra med lite avlastning. Även om det tar mig emot så kanske jag iaf måste börja fundera på det. För heltid,morsa OCH gravid är lite tungt just nu.
Men ger man sig in i leken så får man tåla den, eller hur:) Och jag skulle inte byta livet jag har idag mot någonting men ibland är det ju helt enkelt så att man måste få låta lite som en gammal dörr(gnälla)

Snart dags för nästa UL, guuud vad jag längtar, det ska bli så kul att få se lillebu <3
V27+1 befinner jag mig i idag och det börjar närma sig med stormsteg.
Känns helt galet att det snart är dags :)

Nu är det en liten kille som vaknar IGEN, tror det är 17e gången på ungefär 1 timme, men sånt är ju livet som småbarnsförälder:) Tur att jag inte har nattpasset ;)

                                      

Stor Kram//Petra och Neo


Har varit en okey dag

12983045643543 (MMS)

På jobbet idag, för en gångs skull har det varit lagom stressigt. Men då natten inte bjöd på speciellt god sömn så är jag ändå helt färdig. Bebis i magen rör sig och tränar på att andas och man känner av honom hela tiden. Mannen lyckades få mig att le lite igår kväll och jag har inte känt mig så nere idag. Lyckliga jag som har honom som vet hur man ska muntra upp mig :) Neo har tydligen varit uppmärksamhets krävande idag och blivit lite pipig när man inte har pratat med honom varje sekund han krävt. Men det har nog gått bra ändå:) Vill bara ta tillfället i akt och tala om för dig - Tias, att du är det finaste jag har(Ja,Neo är självskriven men nu ägnar jag mannen lite uppmärksamhet)den bästa för mig. Varje morgon jag vaknar så blir jag kär på nytt. Du är finast <3.


känslor...

Idag har på många sätt varit en mysig dag.
Solen har varit framme,vi har varit en snabb sväng på näset och dessutom träffat Emma som jag inte sett på över 2år.
Tänk så mycket som händer när man tänker efter.
Vi pratade om allt mellan himmel och jord och det verkade som att hon och Neo kom bra överens :) Neo lyckades nog flirta in sig lite hos henne iaf :) Men jag menar, vem kan egentligen motstå det charmtrollet :)

När vi satt och pratade mellan tuggorna och mellan Neos inlägg så kom vi in på ett relativt känsligt ämne 0ch just nu känner jag bara att jag behöver skriva av mig... Så sluta läsa nu om du inte vill läsa om tråkigheter, men nu gnäller denna mamman lite.

Ämnet som vi kom in på var sommaren 2006, som nog var en av de jobbigaste somrarna EVER för både Emma och Mig.
I Maj så dog Emmas barndomsvän och en kompis till mig och ungefär en månad senare så dog min mamma. Vi prtade inte om det så länge men jag känner att just nu när jag är gravid och alla hormoner är där dom inte ska vara så påverkade det nog mig mer än vad det skulle gjort annars...
stod rätt upp och ner innan och tårarna bara rann ner för mina kinder.. Samtidigt som det var skönt så käns det konstigt. I år är det verkligen 5 år sedan och visst, många har förlorat mammor oh pappor men detta är MIN saknad, detta är hur jag känner, alla känner inte likadant och det jag tycker är mest jobbigt är att hon aldrig fick träffa Alicia eller Neo och inte heller Lillebu <3

Känns som att jag och mina känslor kommer gå och lägga oss tidigt idag för jag bara känner att det har påverkat mig mycket idag.
Mycket mer än vad det borde ha gjort egentligen, men det är säkert bara för att jag är gravid. Men ibland måste man ju få gnälla av sig.
Jag saknar hennes doft,hennes skratt och ibland känner jag bara att jag behöver hennes råd.
Ibland vill jag bara kunna ringa och säga: Tja morsan, vad gör du?
Innan hon dog så hade vi så mycket vi skulle göra, hon och jag.
Jag hade precis kommit upp i åldern så vi kunde lägga mor och dotter rollerna lite åt sidan och vara mer kompisar. Kunna ta en fika, fixa naglarna tillsammans och gå och shoppa. Men det hann vi inte.

JAG SAKNAR HENNE OCH ÖNSKAR VI HUNNIT MED DET VI ALDRIG HANN <3


Tror jag gör bäst i att bara lägga ner för dagen, dra täcket över huvudet och bara glömma allt runt omkring.
Hoppas din söndag inte varit lika full av känslor som min

Stor Kram// Från en väldigft liten morsa
                                

Idag här jag och Jessica varit och tittat ...

foto1337e0011 (MMS)

Idag här jag och Jessica varit och tittat på brud klänning till henne. Underbara modeller och utföranden. Visserligen skulle alla andra i Malmö också titta på klänningar just idag så det var massor av folk, men jag tror Jessica fick en bättre bild av det hon vill ha. Lasson och Cli harprecis gått hem efter en kväll med pizza,Buzz och film och vi ska gå och sova nu. Så får vi se hur många gånger Neo vaknar i natt. Men jag tror det är rätt lugnt. Imorgon blir det en date med underbara Emma<3 Berättar mer i morgon för nu somnar jag snart. Natti natt Stor Kram// Petra och Neo via mobilen


Fredag idag!

img_3806 (MMS)

Men det är väl ingen som har missat det :) Fredagar innebär oftast fredagsmys hos denna familjen:) Det ar ju skönt att varva ner efter en tuff vecka på jobbet. För det här det verkligen varit. Som sagt, man känner att man lever :) Veckans fredagsmys har vi spenderat i sängen alla tre,tittat på lets Dance och segat. Neo är svår att somna så han var med ända till 21:20 vilket han aldrig brukar vara annars. Bilden överst är tagen idag. I V.27 (26+4) och nu känner jag mig stor. Vi var hos barnmorskan idag och allting såg jätte fint ut,dock väldigt lagt blodtryck men hon sa att det var normalt att det var lågt mellan vecka 25-30. Imorgon ska jag och en kompis gå och titta på brudklänningar iiiiih, får en att tänka tillbaka lite på när man planerade det gigantiska bröllop det skulle blivit, men trots ändrade laner så blev det fint :) På kvällen kommer Neos ena gudfar och hans flickvän och myser med oss:) Det var längesen vi sågs så det ska bli kul att visa vad Neo lärt sig sedan sist :) Vad har du för planer för helgen? Stor Kram// Petra och Neo


Det bästa jag vet är

foto1313 (MMS)

Att efter en hård dag på jobbet få komma hem och kramas med sonen. Han fyller en med en speciell sorts lycka. Men så känner säkert du som har barn om just dina. Underbar känsla eller hur:) Många gånger funderar jag på om man verkligen vet vad man gett sig in på. Det är ju ingen lätt uppgift man tagit på sig. Men jag skulle inte byta den mot något i världen. För när han sitter bredvid en och pratar med sina fötter så blir man varm i hela kroppen :) Jag har lovat en bild på magen och jag lovar,den kommer. Men nu ska det kokas potatis till middagen. Ha en bra kväll:) Stor Kram// Petra och Neo via sms :)


Sitter i bilen utanför jobb

foto1309 (MMS)

Sitter i bilen utanför jobb Glömde bort att hon som har nyckel och kommer först är ledig idag... Så nu ska det bli intressant att se när man kommer in. Torsdag idag,min favorit dag på hela veckan.... Eller INTE. Nåja,fredag i morgon och det är ju Mys,särskilt eftersom det är dags för BM :) underbart :) Hoppas ni får en bra dag. Stor Kram//Petra och Neo(fast han är hemma och förhoppningsvis sover)


Har haft Mattias kusin Linda här på midda...

foto1306 (MMS)

Har haft Mattias kusin Linda här på middag.Det är en rolig Tös det:) Stackars Neo finner ingen ro eftersom tänderna är på G. Han är lös i magen och i morse så tror jag att han hade lite feber. Så snälla tänder, kom någon gång säger två förtvivlade föräldrar <3 Tyckt synd om liten eftersom vi dessutom provat alla trick i boken. Nåja det är ju ngt som alla föräldrar går igenom så det är ju en del av livet som förälder:) hur var dina barn när dom fick tänder?, vad hade du för knep. Stor kram// Petra och Neo


Kör ytterligare en mobilblogg idag

img_0931 (MMS)

Orkar inte sätta mig vid datorn idag heller. Datorn här varit avstängd i två dagar nu och jag kan inte direkt säga att jag hatar det:) Visst är jag inne på Facebook via mobilen och kollar in allas bloggar och min egen,men just nu sköts allting via mobilen. Missar lite uppdatering, men inte allt :) M står i köket och slåss med en rödspätta och just nu låter det som att spättan vinner:) Neo ligger och vilar och jag Har precis klappat ner häcken i soffan. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag... Är mest trött och seg. Bebis i magen sparkar och har sig och jag kan inte förstå hur snabbt man glömde hur det var att vänta på Neo:) mysigt till tusen <3 Nä, man kanske skulle assistera mannen lite i köket... Eller titta på drt som tvn har att erbjuda:) Men först hämta liten babblande kille som vilat och säga hej:) Stor Kram// Petra och Neo


Svullen om fötterna

foto1302 (MMS)

Efter en hård dag på jobbet. Just nu har vi massor att göra och det är skönt men samtidigt tufft för mina gravida ben som är svullna som stockar när jag kommer hem på kvällen, Men det får man stå ut med ett par veckor till:) Dagen har varit så gott som Internet fri och det har varit ganska skönt. Mannen och jag har ätit en god middag och sonen har fått extra kärlek. Neo tar sig glatt runt i lägenheten på sitt eget kryp sätt men han vill gärna stå och han blir mer och mer modig hela tiden <3 I morgon kommer hans farmor och passar en stund medan hans pappa är hos naprapaten och får musklerna på rätt plats igen:) Idag är vi i V.26+0 Dvs vi befinner oss i V27. Det är helt galet, imorgon ska vi ta en bild på magen. Vi skulle egentligen gjort det idag men jag känner att mina fötter är den del av min Svullna kropp som platsar på bild:) iaf idag:) Nu blir det alla <3 dag Mys för mig och mannen dvs en kväll framför dumburken till ytterligare ett avsnitt av C.S.I :) Hoppas du haft en mysig dag och att du fått ngn fin blomma av mannen/kvinnan i ditt liv:) All kärlek skickar vi till dom som behöver lite extra <3 Stor Kram// Petra och Neo


klätterapa:)

foto1292 (MMS)

Är det minsya man kan kalla lill-prinsen för nu:) överallt och ingenstans, det är favoriten just nu. Så många ställen på så kort tid som möjligt. Antingen stå,gå(med vår hjälp givetvis)eller krypa omkring. Han har dessutom börjat "träna" med sin pappa. Dvs rulla pappas hantlar på golvet fram och tillbaka :) Mysig tid just nu. Det händer MASSOR!! och vi älskar det Stor Kram// Petra och Neo


Familjemys <3

På högsta nivå :)
Idag eftersom solen kikade fram mellan molnen så tyckte vi att det var ett utmärkt tillfälle att ta en promenad tillsammans.Vi packade in Neo i bilen och begav oss iväg mot stadsparken i Lund.
Eftersom den inte är jätte stor så fortsatte vi gå ner mot stan och gick och tittade i lite skyltfönster och mös.
Tycker Lund är en mysig stad men vet inte om jag klarat av att bo där... möjligtvis lite utanför så att säga men inte mitt inne i... För det första så hade man ju kört vilse om man skulle ut med bilen då allting är enkelriktat(oftast åt fel håll) eller så hade man kört över en cyklist eller något annat.
Men en mysig stad är det som sagt

En pussbild hinner man med på promenix :)
                              
                                        Solstrålen hittade massor av nya saker att titta på :)
                        
Ankorna i Stadsparken           Mina fina prinsar<3                  Jag fick också vara med på bild :)

                            
                                                               Lyckliga jag som har dig <3

Efter promenaden så åkte vi till malmö och hyrde en film för kvällen, för ikväll ska batterierna laddas upp. Det kanns som sagt nu att man jobbar heltid och är förälder. Lite sliten är man, men jag har det nog lättare än dom som har äldre barn, jag vet ju inte men jag tror det.
M har börjat gymma ordentligt och har snart blivit av med dom centimetrarna runt midjan som han tyckt har varit jobbiga, jag tyker han är jätte duktig och håller tummarna att han ska nå sitt mål som han satt upp. Och som det ser ut nu så kommer han att lyckas, as we speak så befinner han sig på gymmet.
Man ser att han är piggare,gladare och att han orkar mer och det gör mig glad:) Det är roligare med en glad man, eller vad säger du?:)

Ikväll blir det iaf Toy Story 3 och lite godis eftersom det är lördag så får man, hihi :)

Graviditeten går in i vecka 26 nu.
Tiden går fruktansvärt fort och det som är jobbigast just nu är att jag får ont  ungefär en decimeter under naveln, precis där byxlinningen sitter. Det är dom om någonting "drar" i magen och jag vet inte riktigt vad det är, men eftersom vi ska till BM på fredag så ska jag fråga henne om det. För idag var det fruktnsvärt när vi hade gått färdigt och jag satte mig ner.
Och i morse så kittlade M mig och då helt plötsligt drog det till och det var så illa att jag började gråta och jag brukar inte vara så känslig vid smärta.....
Men jag misstänker att det är ligamenten, men som sagt.. Vi får se.

Har haft en fantastisk dag med det finaste jag har <3
Hur har din egen dag varit?, har du gjort något speciellt?

Stor Kram//Petra och Neo

Idag gör vi oss redo

foto1283 (MMS)

för en promenad i solen. Bilden på grabbarna togs igår innan överraskningsfesten. Men den får duga tills vi tagit fler bilder under dagen:) Hur spenderar du din soliga lördag?? Stor kram// Petra och Neo


Tillsnoffsad

Idag var tanken att vi skulle på överraskningsfest för Björn-Neos gudfar.
Allting gick bra på vägen dit och jag fick tll och med snoffsat till mig lite och kände mig ganska snygg(vilket jag inte gjort på läääääänge)

Dålig bild men den får duga :)

Men som sagt, allting gick bra och Neo var på strålande humör.... Fram tills vi kom dit dvs... Oh 20 okända killar och tjejer började sjunga "Vi gratulerar".
Enligt Neo var detta en hemsk upplevelse och det var riktigt läskigt. Så efter ungefär en timmes gråtande, sittandes i ett kök så beslutade jag att det var bättre att vi åkte hem.
Efter massa gråt,skrik,snyftningar från både Neo och mig så tog vi oss till slut hem,borstade med Alvedon där hans tänder är på väg och efter en flaska välling så sover han till slut(man hör fortfarande eftersnyftningar i monitorn)
Så nu sitter/ligger jag i sängen, har datorn i knäet och önskar innerligt att jag kommit ihåg att ta med mig colan från Malin och Björn.... Nåja...

Mannen är kvar eftersom det är hans bästa kompis som fyller 25 så tyckte jag att han skulle få vara kvar och ha roligt en kväll.
Jag själv kommer nog inte vara vaken så länge till.... Inget godis,ingen cola och inget kul på TV...
Längtar efter mannen redan.... Kanske för att jag vet att jag har vääääldigt svårt att somna utan honom.

Hur har din fredag varit??
Stor Kram//Petra och Neo 

En intressant natt

ja det har det varit. En liten kille håller på att få tänder och har väl mer eller mindre drivit sin stackars pappa till vansinne. Jag själv blev väckt runt 3 och har sedan haft problem att somna om så idag blir en tuff dag på jobb. Tur att det är fredag och jag slutar tidigare :) Så får jag åka hem och se om jag inte kan få vila en stund med mannen och sonen. För maannen blir så tråkig att umgås med när han inte fått sova. men egentligen-vem är det?? Förutom att sonen får tänder och är gnällig i perioder så är han en underbar liten kille och jag längtar så efter lillebu. Det ska bli så roligt att se hur han blir:) Men nu är det först och främst helg och då ska det slappas. Man märker nu att heltidsarbete,graviditet och småbarns förälder tar på alla krafter. Men jag älskar varje sekund av det <3. Blev en tidig blogg idag eftetsom jag står och väntar tillsammans med malmös alla pensionärer på att få komma in på provtagning. Hoppas att ni får en bra fredag med alla dess tillbehör:) // Stor Kram Petra och Neo


En riktig man vet :)

foto1265 (MMS)

Vad hans gravida kvinna behöver :) Iaf min underbara man <3 Hemma efter en tuff dag på jobbet, tänkte försöka hinna med att gör ingenting idag faktiskt. Bara koppla av och varva ner. Så idag blir det mästerkockar och fuskbyggare på tv:) Har fått hem lite provtagnings remisser med prover som jag ska se till att gå och få taget. inget allvarligt,bara rutin koll så barnmorskan blir nöjd:) Idag känner jag enorma fjärillar i magen,massor av kärlek till min fina man och min underbara son <3 men nu gnäller mannen så nu ska jag umgås med det bästa och finaste jag har <3 Stor Kram//Petra och Neo


Gissa vad...

Ja nu blir det ett lite snabbt inlägg :) mest för att jag egentligen borde spendera lite tid att slappa och försöka koppla av lite. Men även för att hinna fixa med foton från i somras när Neo föddes.
Men nu har det hänt roliga saker så jag kan ju inte låta bli att berätta:)


Nu ställer jag mig upp själv:)
Givetvis så behöver man använda något för tt ställa sig upp, men nu gör jag det själv:)

Stor Kram// Petra och Neo


Du är...

I Vecka 26(25+0)
104 dagar till bebis <3
Så mysigt.

Helgen spenderades lite lugnt nere hos pappa.
Tog en promenad till min farmor och farfar och snackade lite eftersom vi inter varit där på länge. Och det ingår lixom lite i visiten till pappa att man ska hälsa på farmor och farfar också:)

Neo med sin morfar



   
Detta är den nya vagnen förresten som används flitigt på Mattias och Neos promenader. Jag tycker den är alldeles underbar trots att den inte är så snygg som singelvagn, men andvändnings områdena för vagnen sen när lillebu kommer är oändliga.

Nu i veckan blir det jobb, trots bihåleinflammation.
Då många sa att jag skulle gå och kolla om jag hade åkt på havandeskapsförgiftning så lydde jag råden och åkte och kollade i söndags, men som jag trodde så visade det sig vara någonting annat(dvs bihålorna)
Men nu har vi hitat roten till min huvudvärk som jag dragits med sedan i torsdags morse, det har redan blivit mycket bättre efter ett par omgångar med nässpray:)
Under tiden vi var iväg så passades drutten av sin farmor.


vi passade även på att köpa en jacka till honom då hans overall har spruckit i grenen:(
En blå,fin jacka på rea från PoP. 795 kostade jackan från början men vi köpte den för 395. Mycket bra kap eftersom vi sprungit genom hela malmö för att hitta en jacka till lillkillen.


Idag bjuder jag på middag- Dvs jag lagar middag :)
Spaghetti óch köttfärssås. Mumma... Hoppas jag :)

kanns som att dagens inlägg inte har någon röd tråd alls men det får ni ta:)

Stor kram//Petra och Neo

Hormoner....:/

img_8053 (MMS)

V24+4 Just nu är jag galet trött på mig själv och mina hormoner... Jag tror hela tiden att M ska lämna mig om jag säger ngt fel. Jag tycker att jag gnäller om allt och allt jag gör blir fel och konstigt... Idag kollade vi upp min huvudvärk som jag dragits med sedan i Torsdags.. Bihålorna... Hade inte en tanke på att det kunde vara det men det är skönt att ha det kollat. Mannen är på gymmet och när han kommer hem så ska jag vara riktigt snäll och trevlig. För jag hatar mig själv som jag blir när jag blir knäpp så att säga.. Och jag tycker det är orättvist mot honom, som är världens bästa att få ta skiten!. Hur var du under din graviditet? för såhär var jag INTE när jag väntade Neo.... Stor kram från en hormonstinn galning


Passar på

Att skriva lite medans sonen är nöjd och mannen fixar middagen:)
Det känns som att jag har glömt bloggen lite de senaste veckorna. Hänger inte heller lika mycket på nätet som jag gjorde när jag var mammaledig och idag är andra dagen denna veckan som jag faktiskt sitter vid datorn.

Jag passar på att umgås med mannen och sonen när jag kommer hem på kvällarna och dessutom har det ju blivit lite övertid och sonen har inte mått så bra. Nu tror jag att det är min tur att åka på förkylning eller något.

Dagen har spenderats i ett komaliknande tillstånd på jobbet och med en fantastiskt jobbig, snälla-kan-någon-hugga-av-mig-huvudet huvudvärk. Och den sitter fortfarande kvar nu när jag kommit hem(den dök in så fort klockan ringde i morse)
Hoppas iaf på att det släpper snart, för nu är det helg och då vill jag ju orka umgås lite med mina fina killar juuu.


Här är bilden på magen från förra veckan(23+3)
Skulle lagt upp tidigare men, jag har haft lite klister under skorna :)

Den 18:e är det dags för nytt besök hos BM. Ska bli roligt.
Nu när vi var där förra gången så fick barnmorskan inte sätta mikrofonen för att lyssna på lillebus hjärta innan han började hålla låda där inne:) 
Längtar så till vräkningsdatumet, inte för att det på någotvis är en jobbig graviditet utan mer för att han sparkas och slåss där inne. Han har hittat en nerv som sitter i magen som på någon vänster är kopplad till min korsrygg. Där gillar han att slå och jag kvider varje gång


bara en liten bild sådär på Liten <3
Bara för att han är den han är :)

Nu blir det att krypa ihop i soffan/sängen och kurera sig. För denna morsan vill inte bli sjuk. Håll tummarna att det inte blir värre än såhär!

Stor Kram//Petra och Neo

Var på restaurang...

foto1183 (MMS)

Var på restaurang för ngn vecka sedan och då togs denna fina bilden på drutten :) Ska skriva ett längre inlägg snart. Ska bara få tid och ork:) tänkte försöka i morgon men lovar ingenting. Håll tummarna att jag lyckas.Har haft ont i halsen hela dagen,kanske på väg att ta över Neos förkylning?? Hoppas inte. Imorgon ska det hämtas antibiotika som ska användas för att förhindra fler UVIer, så jag kanske slipper det fler ggr under denna graviditeten. Har nog inget direkt mer att säga idag... Så jag går och lägger mig ist :) Natti natt Stor kram// Petra och Neo


Det finns 3 saker

foto1043 (MMS)

Det finns 3 saker just nu som betyder allt för mig. Tias,Neo och lillebu <3 Jag ser på det jag har och önskar hela världen det samma<3


RSS 2.0