Hängig och seeeeg

Idag har varit en konstig dag...
känner mig matt och trött  och jag vet inte riktigt vad det berort på-
Haft konstiga smärtor i magen, men inte så pass konstiga att jag känner oro, har fått order av mannen att packa väskan ändå(trots att det är 53 dagar tills extraliten är beräknad)
Om det inte känns bättre i morgon så får jag nog ta och ringa min BM och se om dom inte kan klämma in mig när jag ändå ska till ögonläkaren i morgon...

Som sagt,trött,hängig och orkeslös, känner jag mig idag. Men det kan likaväl vara som bortblåst i morgon.
Helt sjukt att Mattias börjar jobba på måndag igen... kommer bli lite tråkigt utan honom.., Men det blir nog bra ändå :)

Känner mig som den lyckligaste och rikaste människan på jorden <3

Idag börjar vi dagen med en duktig kille s...

foto1577 (MMS)

Idag börjar vi dagen med en duktig kille som vaknade först 07:35 :) Lycklig morsa-Jaaaaaaaaaaaa :) hihi. Just nu inspekterar han min fot. Snart blir det att göra sig i ordning för att åka ner på apoteket och hämta det där insulinet :)


Idag har vi lekt,badat och övat oss på att...

foto1571 (MMS)

Idag har vi lekt,badat och övat oss på att gå. Han är nu mästare på gåvagn:) Och han tycker det är galet kul:) Men när man leker så mycket då blir nån naturligtvis trött och då somnade han idag i mammas armveck <3 Att vila middag är mys tycker Neo ibland :)


Hur kunde jag

Glömma att vi var och fikade med Madde och Fanny igåg också ju :)
Träffade lilla Antonio, storebror Wincent och lilla Ella-Bella :)
Madde hade fixat scones och det sitter ju aldrig fel :)
Även där missade jag att fota dom fina busfröna, men det kommer fler tillfällen hoppas jag :)

Idag blir det en tripp till apoteket för att hämta lite mer insulin innan det långtidsverkande tar slut :)
Sen ska denna mamman vila och ta det lugnt.
På torsdag har vi ögonbottenfotografering som är obligatoriskt för gravida diabetiker för att se påverkan på blodkärlen i ögonen.
Och på fredag är det efterlängtat ultraljud <3

Hur spenderar du din molniga och blåsiga onsdag?
Stor Kram//Petra,Neo och Lyam

En myshelg med mannen <3

Fredagen började med en efterlängtad date med Emelie och hennes lilla Moa.
Moa har hunnit bli två månader och vi har inte hunnit ses förren nu, men äntligen fick ajg se denna söta lilla varelse <3
Fick dock ingen bild på underverket utan kom på det i bilen på väg hem... Nåja, nästa gång blir det en bild eller två :)
Vi tog en tur inne på Burlöv Center och Neo blev en mössa och en keps rikare:)

Senare på eftermiddagen så lämnade vi Neo till sin farmor för en hel helg där han skulle bli ordentligt bortskämd :) och vi skulle få vila upp oss lite, få ladda om batterierna lite snabbt.
Tydligen så hade han uppfört sig excemplariskt hela helgen och sovit ordentligt på nätterna, hmmm undrar varför han inte gör så hemma :P
Magen växer så det knakar och vi har varit lite dåliga på att ta bilder men den senaste bilden blev tagen i fredags så den får jag ju dela med mig av även om jag kanske inte är super sugen på det ;) hehe, Men det är en fiin fin mage :)

V. 31+4
Jag tucker att jag är jätte stor, men nästan alla tycker att jag är jätte liten... Men men, det är väl en definitionsfråga:)

Lördag tog jag och mannen en tripp till badhuset eftersom vi fortfarande hade några gånger kvar på våra 10-kort. Mysigt, men jobbigt :) Jag trodde man skulle känna sig lättare när man var i vatten, men jag vet inte om jag märkte någon större skillnad :P hehe
Sen blev det invigning av grillsäsongen hemma hos Christian


Halv elva var klockan när vi gick upp på söndagen(egentligen var hon halv tio men det tänker man ju inte på) Skönt var det i alla fall, vi kände att vi hade fått sova ordentligt i helgen och kände att vi hade nya krafter och nu orkar vi vara föräldrar ett tag till :)
Jag lyckades hålla mina sms fingrar i styr och jag tror att svärmor skickade fler sms än vad jag gjorde:)

Jag ser väl inte så utvilad ut men jag känner mig som en ny människa :)
Mannen och jag behövde detta
Neo hämtades på söndags eftermiddagen och somnade relativt tidigt,men vaknade ´ganska direkt och gallskrek i panik och drömde hog mardrömmar så han fick sova hos oss, vilket resulterade i att vi inte fick sovit någonting alls i alla fall inte jag eftersom lillebu fick för sig att han också skulle leva jäkel, Neos andra tand har kommit upp ÄNTLIGEN och det är så sött, men man får inte lov att titta, han blir totalt galen om man försöker :)
Sen kan vi ju konstatera att valet av vagn var underbart!
Vi storhandlade innan idag och vi fick plats med 3 papperskassar, en plastpåse,ett paket torky,5kg mjöl och två flingpaket i vagnen och man kunde fortfarande styra den väldigt lätt och smidigt.

BABYJOGGER- CITY SELECT

Hoppas jag fått med det mesta och ja jag lovar jag ska genast bli bättre på att uppdatera, men det är inte super lätt när man startar datorn ungefär en gång i veckan:)
Hoppas din helg varit bra.
Stor Kram//Petra,Neo och Lyam


Hunnit med massor

Har vi verkligen gjort idag, det känns så i alla fall.
Dagen började relativt tidigt eftersom en liten kille vaknade och tyckte inte att han behövde sova mer.
Mattias petade i honom gröt medans jag fick chansen att kravla mig ur sängen(vilket nu för tiden inte är så himla lätt)
När frukosten var nere,jag hade badat och Neo låg och vilade så sprang jag ner i förrådet och hämtade upp Neos gamla kläder(som lillebu ska ta över) och jag fick mig en rejäl chock när jag kom upp och såg hur mycket han egentligen har växt

Det är helt galet när man tänker efter, men samtidigt helt underbart.

Sen bar det iväg på babycafé igen, kan inte säga att jag trivs där, men för Neo är det ju jätte bra. Han fick tag i deras gåvagn och jäklar i hoppet vad det gick. Helt galet. Han nästan sprang, jag önskar jag kunde lägga upp filmen jag spelade in för han är så duktig den lilla krabaten <3


När vi hade babycaféat färdigt så åkte vi in till stan ern runda och gick ett varv i solen och tog en liten fika

Tänk att man kan älska någon så mycket som jag älskar dom två <3

Helt plötsligt ringde min mobil, då är det någon som tydligen hittat mitt körkort på gatan, så det var ju bara att åka och hämta, underbara människa som ringde och sa det i alla fall. Gullig tjej var det.

När körkortet var hämtat så åkte vi ner på näset och lämnade Mattias däck hemma hos pappa, han ska ner nu i helgen och byta dom så då kunde dom lika gärna vara där tyckte vi. Så får han bytt dom i lugn och ro utan att en massa människor stirrar på honom och han måste springa upp och ner 500 gånger med däck,domkraft och allt annat man måste ha nära till hands.
  Sen blev det ett varv runt byn och titta lite  

Hoppas du haft en lika mysig dag som vi :)
Stor kram//Petra,Neo och Lyam

Lite mörk bild, men såhär såg det ut igår ...

foto1526 (MMS)

Lite mörk bild, men såhär såg det ut igår kväll när vi kom hem från pizza med Jessica,Sven och lilla Ronja. Neo somnade i sin pappas armar under tiden som Greys Anatomy spelade i bakgrunden. Idag ska vi se om vi inte kan ta upp lite av Neos gamla kläder och tvätta upp till lillebu. Och lägga ner lite av kläderna som Är för små för Neo nu. Sen blir det familjemys, ska packa en väska till Neo också för han ska spendera helgen hos sin farmor. Hur ska jag klara en hel helg utan min lilla kille?? Nåja det kommer nog gå bra ändå. Var hos barnmorskan igår och kom fram till att lillebu mår bra men jag har kraftig järnbrist. Så om det inte blir bättre så måste jag in och ta sprutor varannan dag... Och det vill jag inte. Nä nu ska vi göra oss i ordning. Snart babycafé. Hoppas ni får en mysig dag:)


Familjemåndag och mystisdag

Dagen började ganska tidigt med att vi mötte upp pappa,bror och Alicia på burlövCenter för en fika
Vi hjälpte pappa att hitta lite kläder eftersom han är sååååå duktig på att shoppa själv... (notera ironin i min röst) ;)

Alicía- söt som socker <3          Kusinerna bus <3
             

När pappa var klar med sin shopping så tog vi tillfället i akt och åkte ner till näset och hälsade på hemma hos pappa. Men han hade fortfarande inte kommit hem när vi kom ner så vi fick åka bort till min farmor och farfar och umgås lite också,
Neo pratade och skrattade och agerade riktig liten pajas(som vanligt) Vi misstänker att han blir lite av klassens clown när han börjar skolan :)


Tisdag
Dagen idag började med att vi övade på att gå lite och han klarade faktiskt en hel del steg själv, med gåvagn men utan att pappa höll i honom.
FDuktiga lilla kille <3
Det är så roligt nu när han börjar upptäcka en massa nya saker och att han kan göra mer och mer på egen hand :)'


Och idag har vi även varit och gungat för första gången
Jannicka kom över och följde med oss ner på gården och testade gungorna i solen(visserligen var gungorna placerade i skuggan men ändå)
Det var skönt att vara ute en stund ändå. Höfterna och äckenet säger ju ifrån ganska snabbt men jag tror att vi lyckades vara ute ungefär en halvtimme innan jag fick för ont och blev för trött.
Fogarna har verkligen börjat jäklas nu, men det är snart över :)
*Längtar efter bebis*
      

Sen åkte vi och tittade på lite bilar för att stilla mannens bilabstinnens ;)
Och jag måste bara säga att säljarna på Seat Malmö är helt underbara!
När vi kom in i bilhallen så började säljarna att busa med Neo och ville hålla och leka med honom. Även om vi inte köpte någon bil så pratade dom glatt och vänligt och frågade en massor om Neo och lekte ordentligt med honom. Fruktansvärt bra kundservice måste jag säga!

Sen blev det glass och hem till fiskpuddings meck.
maten är nere, sonen sover och nu blir det slapp resten av kvällen.
Imorgon är det barnmorskan igen. Myyys <3 ska bli kul att höra bebis <3
Hoppas ni haft en lika mysig dag com jag och min familj.

Stor Kram//Petra,Neo och Lyam

Idag har vi varit ute i solen

foto1497 (MMS)

hälsat på tant-Lina och övat på att skrämmas:) Eller ja,Neo gör ett Bu liknande ljud och håller på att kissa på sig när vi reagerar på det. Verkligen super gulligt, svårt att förklara hur det ser ut, man måste se det för att få en bra bild hur det ser ut. Men det är så roligt att han upptäcker nya saker hela tiden:)


Underbara mysunge <3 Idag har han varit en...

foto1502 (MMS)

Underbara mysunge <3 Idag har han varit en riktig liten solstråle. Vi var och åt middag med Neos farfar och hans sambo. Neo charmade ALLA som gick förbi och som förälder blir man väl lite extra stolt när någon säger att ens barn är fint:)Lyckad kväll och dag med vår solstråle UNDERBART


Lovar och Lovar

En massa känns det som men det blir ju aldrig av att jag slutför det :P
Som i detta fallet så har det tagit mig nästan en vecka att starta datorn för att berätta om helgen som varit :)

Lördag 12/3
Först träffade vi Tant Jenny på en fika

Jenny är en av dom som ska vara gudförälder/fadder till Lyam när han kommer och Jenny ska även passa Neo under tiden som vi är på bröllopsresa i Juli
Sen åkte jag,mannen och sonen vidare och köpte blommor som min farmor skulle få på söndagen då vi skulle hem till henne och farfar och fira födelsedagar(Farmors och min fasters)
Eftersom Malin(Lyams andra gudmor/fadder) och Björn(Neos gudfar/fadder) har flyttat och vi fortfarande inte hade varit där på grund av att dom renoverar och sådär så tänkte vi att vi faktiskt får lov att kika in ändå och se hur dom har det i röran.
Och rörigt var där:) Men det blir nog bra när det blir färdigt:)
Neo hjälpte farbror Björn att hammra lite dessutom :)


Söndag 13/3
Idag var det kalas på näset.
Farmor och min faster hade fyllt/fyllde år och visst försöker man ta alla tillfällen man kan att ses hela tjocka släkten :)
God mat,massa mat och busiga ungar det är grejer det :)
Neo hade inte sovit speciellt mycket mellan varken fredag och lördag eller lördag och söndag då hans tänder ÄNTLIGEN har börjat komma, han har fått en piraya gadd i mitten där nere och den bredvis är på väg den också, dessutom så håller en av framtänderna uppe också på att komma.
I vilket fall som helst så somnade han gott i sin vagn när vi kom ner till farmor och farfar. Vi fick äta varm mat(underbart) och fick lite tid att faktiskt sitta ner och prata med dom andra vuxna och spendera lite bustid med Alicia också.

Måndag 14/3
Mattias kände sig krasslig och hängig,matt i hela kroppen och allt var allmänt skit med honom.
På kvällen fick vi åka in till Lund på en kvällsöppen vårdcentral och det visade sig att det inte var så himla konstigt att han kände sig som överkörd av en mangel eller något
Öroninflammation och bihåleinflammation- Stackarn´
Han var helt död
Men i går började han redan känna sig bättre så det är nog på¨rätt väg i alla fall.

Sen har det inte hämt så mycket... fram tills idag dvs...
Vi sov länge allihop, jag kände att jag inte fixade att g till jobbet dåå fogar,och sammandragningar varit alldeles för jobbiga den senaste tiden så jag kan ju knappt göra någonting varken på arbetstid eller efter...
I vilket fall som helst så är jag från och med idag sjukskriven fram till sista April så får vi se om det inte blir bättre, vill ju inte att det lilla livet ska komma alldeles för långt i förväg.
Var va jag..
Jo just det Vi sov länge och åt frukost tillsammans alla tre och nu har jag och Mattias blivit mer modiga på att ge Neo saker att smaka på, saker som vi själva stoppar i oss.
Men jag tror att efter idag så tänker vi oss nog för liiiite mer igen
För såhär ser man ut om man får smaka mindre än en tesked ägg...
Som tur var så lade det sig ganska snabbt igen och efter lite kortisonsalva och en rejäv tvätt av barnet så mådde han bättre,vi ringde 1177 och vårdcentralen men som tur är så klarade han sig bra eftersom vårdcentralen fortfarande inte har ringt tillbaka!! fruktansvärt dåligt, han somnade en stund efter och lyckades kräka ner hela sängen, men det fick faktiskt vara så. För vi var bara glada att han inte fick problem att andas och att han faktiskt verkade må bra igen, han behövde nog bara få upp det sista som var kvar av ägget 

Mys med pappa i soffan är en av dom bästa medicinerna som finns <3
Och resten av dagen har han varit helt OK, han har varit sig själv, så även om jag inte tror att det var så farligt så blir man ju ändå nervös när det händer första gången, så nu är vi försiktiga iaf när det gäller kokta ägg. Är ditt barn allergisk mot ngt?
Hur upptäckte du/ni det i så fall??

Hoppas jag inte har rört till det för mycket i allt jag haft att säga, har grejer att berätta men vet inte alltid hur jag ska lyckas få ner allt i skrift och det kan därför bli lite rörigt ibland:)

Nu har jag nog fått med det jag missat och jag måste verkligen bli bättre på att skriva... Blir nog lite lättare nu när jag är hemma på dagarna.

Hoppas allt är fint med er :)
Stor Kram//Petra Neo och Lyam

Bilden till vänster dvs den första bilden ...

foto1451e0011 (MMS)

Bilden till vänster dvs den första bilden är lilla Lyam och bild nummer 2 är Neo. Är dom lika? <3 Nu börjar jag längta riktigt mycket efter lilleBu. Vi har full sjukstuga här hemma och vi vill väl båda att det ska vara över. Neo mår fint och det är lite Jobbigt att hänga med honom. Han har fått en tand nere och en tand uppe är snart igenom,en uppe till höger och nere till vänster:) ser galet gulligt ut:). LilleBu lever jävel i magen och hittar hela tiden nya organ att trampa sönder eller sparka på. Till en början var det mysigt men nu börjar det göra ont:) Vill ha honom på utsidan istället så man får pussa och krama honom istället :) Ska passa på att somna tidigt idag. Ska för övrigt se till att starta datorn en dag också,ligger ju back med längre inlägg och lite bilder:) // Stor kram Petra,Neo och Lyam


Bilden som inte kom med i gårdagens inlägg :)

foto1480 (MMS)

Bilden som inte kom med i gårdagens inlägg :)


V30+0, det är galet så fort tiden går...

Har inte haft datorn igång på 1vecka ungefär och bjuder därför bara på 1 bild från dagen som spenderades med Lina och en lunch på Ikea:) Ska skriva om fika med Jenny,renovering med Björn och Malin och kalas för farmor och sådant också. Men det får vänta tills dess att jag orkar sätta igång datorn. Är galet trött,förkylningen håller i sig och nu dessutom ovanpå allt så har Mattias gått och fått bihåleinflammation och öroninflammation så min stackars man är inte direkt pigg om man säger så.. UNDERBART! säger jag och jag menar det verkligen INTE. Neos första tand har äntligen kikat upp :) Som vi har väntat:) Han är lite gladare på dagarna nu men nätterna är jobbiga. Ska berätta mer om det med... Men nu har jag en date ned min kudde. Hoppas allt är bra med er?:) // Stor kram från en sliten fru och mamma <3


Bilden är tagen

foto1469 (MMS)

Natten mellan torsdag och fredag. Klockan 12 fick en liten kille för sig att vakna och tyckte dessutom att det var dags att leka. Så jag och Mattias satt uppe och lekte med honom och tyckte att klockan 02,då är det faktiskt dags att sova. Och det lyckades efter ett par duster :) Jag däremot har haft lite svårare att sova på grund av tandvärk men idag är det problemet löst och tanden är ute och jag är mycket gladare,men 885:- fattigare,men det är verkligen värt det:) Ikväll är det verkligen en kväll som ska spenderas lugnt,skulle egentligen hälsat på Tant Lina på sitt jobb idag men orkade helt enkelt inte:/ Nu blir det en dusch och sedan mys med annen.hoppas ni får en fin kväll // Petra,Neo och Lyam


Avslöjandet

Kommer om ett par dagar.
Då får ni veta  vem som är vem på UL bilderna, har du gissat?, Har du gissat rätt? ;)

Idag var första halvtidsdagen på jobb och jag har väl inte känt mig nnat än i vägen och känt mer helt off. Kan det bero på att jag är snorig och snörvlig och dessutom knappt haft ngn röst idag heller...?? Iaf så hade jag inte det när jag jobbade i förmiddags..

Nåja, terapiarbete och småjobb har varit min melodi idag, men jag är fortfarande tveksam till att det fungerar... Vi får se när förkylningen släpper lite mer, hoppas verkligen att det kommer bli bättre då... eller iaf liiite lättare.

Neo hostar och snörvlar och snörvlar och hostar, stackarn rosslar jätte mycket men eftersom det bara har pågått sedan igår att han rosslar så väntar vi lite med att kolla upp det. Jag tror inte det är någon fara, men fortsätter det ett tag till så får vi ju kolla. Vill ju att lillprinsen ska må bra <3

Har nog inget direkt att skriva idag egentligen...
Tandvärk har jag fått till råga på allt. Så på måndag ska jag möta en av mina största rädslor(förutom clowner) Tandläkaren... Dessutom en NY tandläkare... hur ska detta gå....USCH önska mig lycka till :)

Stor Kram// Petra,Neo och Lyam

UL Lyam <3


Nu är det upp till dig!(Ber om ursäkt för den dåligt redigerade bilden bara.... Har inget bra bildredigerings program Så jag får flirta med malin och hennes photoshop sen kanske ;)

Vem av killarna är vem?
På själva UL skärmen på sjukhuset så såg vi direkt att dom var syskon dom små killarna :), vilket kanske är tur för mig haha ;)

Nä skämt å sido, jag är väldigt lycklig över att jag snart har 3 killar som berskyddar mig <3
Flödes undersökningen,Ultraljudet och Barnmorske kontrollen gick bra och alla värden var perfekta och kärlen mellan nalvelsträng och mig och bebis fungerade UTMÄRKT :) Vilken lättna :)
 Om du är diabetiker, och verkligen gör det bästa du kan med Blodsocker och allt du kan tänkas göra för din bebis i magen. Och någon klankar ner på dig för att du är 6% från målvärdet (när du har varit så långt ifrån målvärdet som det bara går) Hur mår du efteråt då?
Flr jag kan säga att jag känner mig som en flugskit på väggen, det är vad jag gör.... eller iaf har gjort idag.. När jag blev gravid med Neo hade jag ett långtidsvärde på cirka 15mmol/l (normalt ska det ligga på ungeför mellan 3-5 mmol/l) och har lyckats komma ner till runt 5,9-6,3 mmol/l Ser inte du själv det som något super bra, då du inte hade en minsta tanke på att NÅGONSIN komma ner till dessa "normalvärden"??
´Nåja, jag är iaf nöjd och dessutom så kämpar jag på som en idiot med sista biten och jag hoppas naturligtvis att jag ska kunna göra läkaren nöjd till slut....

Nu är jag halvyods sjukskriven då jag har haft riktiga problem men förvärker och sammandragningar. I helgen var det så illa att vi faktiskt fick åka in.
Läkaren tyckte jag skulle söka havandeskapspenning så det ska jag också ge mig i kast med för att kanske få ordning på grejerna i tid, då min arbetsgivare inte kan göra mer för att underlätta mitt arbete. kollegorna har ju som jag sagt tidigare varit super gulliga,men jag kan ju inte ha någon som står bredvid mig hela tiden då jag jobbar som gör allt förutom att skruva i skruvarna....

Måste bjuda på bild från helgen.
Neo har nu vuxit i sin MFF outfit som han fått av sin farfar och han var super cool i den :) <3


Sen är det ju väääldigt spännande att kolla vad dom vita grejerna i alla vuxnas munnar är för någonting... Och varför har inte jag fått några än??
Nåja, dom kommer väl :)

I morgon blir det jobb som vanligt(eller ja,halvtid iaf) så får vi helt enkelt se om det går....

Hoppas allt är bra med er :)
Stor Kram// Petra,Neo och Lyam <3



Det är jätte kul att försöka dricka själv ...

foto1448 (MMS)

Ur pipmugg:) Vi provade igår eftersom stackaren kämpade som en galning att dricka ur flaskan när han satt upp. Problemet är bara att hålen i pipmuggen är för stora eller för många så hano hann inte att svälja undan :) Men för övrigt så gick det ganska bra för att vara första gången. Ska berätta om helgen i ett riktigt inlägg eftersom det varit en ganska spännande sådan. Men förkylning säger att jag inte orkat just nu.. Mår som en Skit och kan inte prata... Lagom kul... Lite febertoppar och så.. Värdelöst immunförsvar just nu :( Haft sammandragningar hela helgen och fick åka in i helgen och rekommenderades ordentligt med vila och inga ansträngande uppgifter då jag i så fall (även denna gång) kan föda alldeles för tidigt... Ska träffa min grav.läkare på tisdag så får jag höra vad hon säger om saken. Har din helg varit bra??// kram från en väldigt snorig och hängig mamma


En sjuk fredag?

Ja idag är hela familjen lite hängig...
Neo hostar och hans lilla stakars näsa bara rinner, Mattias mår illa och har gått in och lagt sig och vilat en stund. ska nog väcka honom snart och se om han mår bättre. Min mage är uppsvälld och jag mår lite illa och jag är trött som ett djur, men jag kan inte sätta fingret på vad det beror på.
Blodsockret ligger hur bra som helst så det kan inte ha med det att göra, men misstänker ändå att jag fått i mig ngt som har retat matstrupen lite för det svider nät jga sväljer. Nåja nog om sådant..

Neo är glad trots att han hostar och snörvlar, vilket är super bra.
Han blir mer och mer modig varje dag och nu får man verkligen halla i lillkillen eftersom han inte har vett nog att bli rädd för någonting.
Idag stod han vid spegeln i hallen och gjorde grimaser och bankade på den som precis alla bebisar älskar att göra. Tittade på spegelbilden, satte sig ner, ställde sig upp, skrattade och släppte med ena handen, tittade mot mig och skrattade:)

Han blir som sagt mer och mer modig och nu väntar vi bara på att han ska hitta balansen så han kan stå för sig själv.
Men jag tycker gott att det kan dröja lite :)
Vill ju hinna njuta av varje ny sak han tar sig för <3

                         
                                             Speglar är jätte roliga:)

                         
                          Sorry för suddiga bilder men han är ju fortfarande lite instabil:)

                         
                              Här blir vi modiga och ska hämta någonting på golvet:)

Mannen vaknade av sig själv, men nu ska vi se om vi kan umgås med varandra lite han och jag, FREDAGSMYSDAGS:)

Hoppas du har en fin fredag

Stor Kram//En sjuklig familj

Bvc och Mvc

Har haft datorn avstängt ett bra tag nu, men nu tyckte jag att det var dags att starta den så man fick bloggat ordentligt :)

Idag har en liten kille varit på BVC och mätat och vägt sig :)
En liten klump på 9675g och 71cm. Helt otroligt, det ser inte ut som han väger så mycket... Vi gissar på att det är musklerna som väger och dessutom så sitter nog en hel del av vikten i hans ben, för dom är rätt stabbiga om man säger så :) Men han är så fin vår lille gosse <3

idag stanndes det en stund på BabyCafét- Den hemliga sekten för många mammor.
Neo verkade inte tycka att det var super kul, men eftersom vi har tyckt att han behövde interagera med andra barn i sin egen ålder så var det bra om det stannades kvar en stund efter besöket hos BVC och det verkar ju ha gjort susen för nu sover han som en stock(men det lär väl ändras i samma sekund som Lyxfällan börjar)
(sorry för halvkass mobilbild)
Idag var jag på MVC till råga på allt, har haft konstiga kramper i magen ett par dagarn nu och har väl gått och varit lite orolig för det och det har väl gjort att jag inte sovit så bra, men idag gjorde det riktigt ont iaf på förmiddagen, sen släppte det lite fram mot eftermiddagen.
I vilket fall som helst så tyckte doktorn att allting såg fint ut och att jag nog kunde slappna av lite, men rådde mig ändå att vara hemma från jobbet i morgon och försöka ta det så lugnt det går med en liten kille på 8 månader.
Han gillade heller inte riktigt att jag jobbade heltid med det jag jobbar med, så vi får se å tisdag när vi träffar läkaren som har hand om mig vad hon säger.
Har galen ångest över att jag eventuellt inte fixar att jobba så länge som jag vill, men man måste ju tänka på bebis bästa.

Nu har vi en modig kille här hemma, han klättrar på grejer, drar i allt och ställer sig upp mot allt han kan använda som stöd. Han är duktig lilla guldklimpen, men jag skulle ändå önska att han var liiiiite försiktig. Men han är ju så liten nu att han inte har vett att bli rädd, fören det är för sent.
Men det är riktigt roligt, det som fattas nu är att han ska bli lite stadigare så han vågar släppa taget om saker, men jag menar han är ju för sjutton bara 8 månader så flr min del får han gärna sakta ner lite :)
Var ju Nere i Skanör i helgen och hälsade på och fick träffat fina Alicia <3
Men dessvvärre är hon ju ett riktigt yrväder så det blev ingen jätte bra bild:)

Och här är även Alvin(och pappa Jocke) som döptes förra helgen, fin liten kille :)

Känns som att bloggen fått lida ett par vekjor nu, men jag hoppas att jag snart hittar ork till att blogga lite flitigare. Försöker iaf orka en gång om dagen, men det går ju som det själv vill.

Har förresten skickat in och fått tillbaka mitt HbA1c och det hade denna gången sjukit från 56% till 51% så någonting måste jag ju göra rätt:)

Hoppas jag fått med det viktigaste så ska jag försöka bli lite bättre :)
Stor Kram//Petra och Neo

Detta är nya roliga grejen:) Att ställa si...

img_1000 (MMS)

Detta är nya roliga grejen:) Att ställa sig på pappas skrivare och samtidigt slå på glasskåpet. Knäppa bebis <3 Imorgon har jag en ledig dag framför mig med mina killar, visserligen så är det för att vi ska på begravning men eftersom jag inte känner personen som gått bort så blir det nog inte så Jobbigt,men det är ju klart att man påverkas ändå. Kvällen har spenderat med att göra sorgbukett och handbuketter. Tycker att det är mysigt att få stå och pilla med blommorna ,jag hamnar i helt andra tankar och jag trivs med det jag gör. Får Lixom lite lugn och ro.. Om man bortser från killen som övar på att resa sig mot allt och som Älskar att dra i ladorna i köket:) Nu ska det iaf sova innan mannen kommer och klagar på att jag är mobiltönt :) Sov gott världen// Kram från Petra och Neo via mobilen


RSS 2.0