Världens finaste storebror <3

foto1908 (MMS)

måste ju slänga upp en bild på finaste storebror också, känner mig fortfarande väldigt lyckligt lottad som har mina 3 underbara killar :) <3


Lätt? Tur att jag aldrig sagt det

foto1945 (MMS)

Tur att nån aldrig påstått att det skulle vara enkelt med två barn och flytt:) Datum för flytten är satt och idag är det exakt en vecka kvar. Ska bli så skönt med mer plats. Neo är nog den världens bästa storebror, han sover hela nätterna och försöker trösta lillebror när han är ledsen. Sen att det kanske inte lyckas så super bra det är en annan femma:) Något som bekymrar mig lite är att mat har slutat att intressera honom, endast kalla saker som yoghurt och frukt är intressant. Välling funkar vid läggdags men man kan inte leva på frukt och Välling väl?? Har hört att barn runt 10månaders ålder brukar börja matstrejka och jag tror att Neos strejk är tand baserad, eftersom han håller på att få sina två fram tänder i ovan käken just nu och tänderna i överkäken ska tydligen vara värre att få än dom i underkäken. I vilket fall som helst så hoppas jag att det inte håller i sig. Det gör ju ont i mamma hjärtat att se hur jobbigt det är för honom. Lyam är en liten buse, han sover hela dagarna i princip men sekunden man lägger huvudet på kudden så vaknar han och skriker. Men det är ju nu i början innan han hittar in i vår rytm. En liten snabb uppdatering bara, för nu väntar kudden och jag hoppas på en lugn natt. Stor kram från oss:)


Har inte hunnit blogga så mycket sedan vi

foto1931 (MMS)

llHar inte hunnit blogga så mycket sedan vi kom hem, men just nu går dagarna åt att leka så mtcket som det bara går med Neo. Ta igen lite tid som det känns som jag missat med honom när jag varit stor och inte kunnat sitta på golvet och leka med honom. Men jag hoppas att jag kan ta igen det med råge nu:) Lyam är en snäll liten kille och igår var första besöket på BVC. Lyam var jätte duktig och har dessutom gått upp 120g från födelsevikten. Så allt ser fint ut just nu. Skriver mer senare:)


lilla lillebror <3 Är en liten men bestämd...

foto1849 (MMS)

lilla lillebror <3 Är en liten men bestämd kille. Den starka viljan från Mattias lyser igenom även denna gång :) Sötast i världen är mina killar iaf, båda våra underbara små prinsar(eller alla 3, beroende på hur man ser det, hihi) Jag kunde nog inte känna mig mer lycklig eller lyckligt lottad än vad jag gör just nu.


Äntligen har älskade och efterlängtade lil...

foto1834 (MMS)

Äntligen har älskade och efterlängtade lillebror kommit. Han tyckte att det passade lagom att vi fick åka in till sjukhuset innan dom 3sista poängen i Eurovision Songcontest. Vi kom in på sjukhuset 00:30 och 01:25 vår han ute. Han är 50cm lång och Han vägde då 3750g. Det blir en längre historia om förlossningen sen, men nu ska jag fortsätta att njuta av vårt gull<3 Hoppas att mår bra. För det gör vi :) Stor kram från Petra, Neo och Lyam


Orken

Har inte direkt varit i topp den senaste tiden, det har varit mycket på G och e4ftersom jag inte orkar så mycket längre så får ju tyvärr bloggen lida lite, men jag hoppas att jag kommer orka med den lite mer om ett tag.
Just nu är vi mitt uppe i flytt,bebisvräkning och väntan...
En otroligt lång väntan känns det som, det känns som att lillebror aldrig kommer att komma. Men det ska han väl göra så småning om :)
Tänkte bjuda på lite bilder från dom senaste veckorna då jag inte riktigt vet avr jag slutade blogga och inte riktigt vet var jag ska börja igen :)
Så får vi se om jag inte kan börja på¨ny kula när lillebror väl är kommen.


                          
Farbror fluff på besök                                                Fika med Alvin och Malin






   

Lilla Moa har hunnit bli döpt(visserligen för en månad sedan men ändå, nu kom bilder på det iaf)

Detta kunde blivit vår trädgård, vi har varit och tittat på ett hyreshus, men då hyresvärdens och våra standardkrav inte överensstämde så blev det ingenting... Men istället så hittade vi en 4rums lägenhet i huset bredvid vårt, så vi hoppas att det duger medans vi sparar till vårt eget drömhus istället :)


Kärlek har det varit massor av somm vanligt:)

Fick uppmuntrande blommor av min fina man <3

                                       
Coolingar käkar glass i Skanör med snobbarna :P



                       
Promenader i alnarpsparken och mycket vistelse utomhus tillsammans nu när vädret har tillåtit det så klart :)


 

Oh naturligtvis en heeel massa mys och bus precis som det ska vara, har inte bilder på allt vi har gjort men det får vi också bli bättre på :)


Hoppas att ni mår bra och snälla, håll nu tiummarna på att lillebror kommer snart, han har max 14 dagar på sig iaf annars sätter dom igång mig, men det hade varit skönt om han löste det själv :)
Stor Kram//Petra Neo och Lyam




Är fortfarande galet dålig på att blogga.....

foto1780 (MMS)

Är fortfarande galet dålig på att blogga... :( Förlåt, men denna veckan har varit galen. 3 falska larm och bara varit hemma från sjukan 1 dag. Så denna mamman är lite trött,minst sagt. Men nåja... Lillebror kommer väl när han kommer :) När vi varit på sjukan Så har Neo haft underbara barnvakter. Tant Nenni, Svärmor och Jessica. Nu senast hos Jessica så fick Han prova att ha "syskon" då Jessica har två barn själv. Tack så mycket alla underbara som hjälpt oss. Den hjälpen är ovärderlig!!!!!!! Men nu ska vi försöka ha Neo hemma så mycket som möjligt i sin egen miljö, eftersom hela hans värld kommer att vändas upp och ner när lillebror väl kommer. Och dessutom ska vi flytta så det blir många förändringar på kort tid så för oss känns det just nu viktigt att Neo får ha det så normalt som det går. Imorgon ska Neo på 10 månaders kontroll och vi ska utreda lite runt hans äggallergi och se om det är något att oroa sig för. Men jag tror inte det. Snart kommer svärmor och ska passa Neo medan jag åker in och gör ytterligare en koll på KK eftersom jag fortfarande är inskriven. Dom vill ju inte riktigt skriva ut mig eftersom jag är 4-5cm öppen och det gick så pass fort när Neo väl kom. Hoppas lite att jag blir utskriven idag så jag kan spendera lite välbehövlig tid med Lillprinsen <3


RSS 2.0