I torsdags började Neo som bekant på dagis...

foto2415 (MMS)

I torsdags började Neo som bekant på dagis(ja,jag vet att det heter förskola nu mer, men dagis har det alltid hetat tycker jag) I vilket fall som helst så storm trivs han. Han har börjat blanda sig med dom andra barnen och har redan börjat "prata" mycket mer. Redan i fredags så kunde jag lämna honom en stund och det känns riktigt bra att det går så bra. Vi har fått inskolnings schema men för både min och Neos del hade det gått bra att köra igång på riktigt. I morgon lämnas han mellan 8-11 och det ska bli riktigt intressant.Sen hem och få mat i magen och vila en stund. M fyller år i morgon också så det ska fixas och donas lite för det med. Fullt ös som vanligt:) I like it:) Hoppas allt år bra med alla :) Stor kram från oss allihop :)


Första dagen på dagis:) såhär ser det ut e...

foto2408 (MMS)

Första dagen på dagis:) såhär ser det ut efteråt:) Han hade nog ganska roligt,även om han lekte mest med sig själv så verkade han trivas:) Fröknarnä var söta och jag tror detta kommer funka fint:) Nu vilar Neo och jag har precis packat väskan för nu ska vi till gymmet. Fattar fortfarande inte hur sjutton jag kan tycka det är kul. Känner mig motiverad och nu ska det dras åt. Jag känner att jag måste få bort bebis magen och det känner Tias också. Nu ska vi iaf bege oss:) hoppas ni har en bra dag:)


Idag har det hänt lite saker, Lyam blir 3m...

foto2396 (MMS)

Idag har det hänt lite saker, Lyam blir 3månader och vi har börjat röra på fläsket och introducerat Neo på minisats . Fin fint gym och fin barnpassning. Mina muskler gillar mig inte och jag höll på att dö efter 10minuter. Men det blir väl bättre snart:) Efter gymmet så blev det en runda på entré och nu tvättar vi... Eller jag, Mattias är och skjuter med Alex men han kommer nog snart. Vad gör du idag? Stor kram från oss


Mys helg:) Har det varit som vanligt. Lil...

foto2388 (MMS)

Mys helg:) Har det varit som vanligt. Lillebror har upptäckt barnstolen och Neo har lärt sig att klättra upp i soffan.Helgen är visserligen inte över än men ändå. Vi har ju en extra dag nu när Mattias är pappa ledig på måndagar, det ger ju oss mer Mys tid med barnen tillsammans och kanske mer tid att pilla i hemmet som snart är färdigt :) Ska bli kul att visa bilder sen:) skyller åter igen på min dumma dator att jag inte får upp några bilder. Idag blir det motoGP och eventuellt gå och leka på lekplatsen med Jessica och barnen. Alex och Adam kanske kommer och hälsar på också. Hoppas ni får en mysig söndag.


Idag myser vi för fulla muggar,Landet för ...

foto2366 (MMS)

Idag myser vi för fulla muggar,Landet för längesedan och Pyjamas:). Mattias är med Alex och tittar på ngt rally, Jag har ont i halsen och hostar lite, men det är nog inget att bry sig om så jag och våra små passar på att Mysa. Neo har precis blivit frisk och nu sover båda killarna hela nätterna igen. Neo och vaknade inte ens av ovädret i natt. Skönt för min del :) (även om jag och Mattias vaknade av det)Idag gör vi nog inte så mycket annat än att ta det lugnt. Skönt att ha några sådana dagar ibland:) Vad gör du idag? Stor kram// Petra,Neo och Lyam


Tack Alex och Pingo <3

foto2359 (MMS)

Tack Alex och Pingo <3


Efter en dag på Näset så är vi nu på väg h...

foto2351 (MMS)

Efter en dag på Näset så är vi nu på väg hem. Känner mig lite trött i kroppen,Neo är lite gnällig och lillebror bara snackar :) Idag umgås vi med Alex och Pingo. Neo fick ett par tuffa Nike skor, ska lägga upp bild på dom sen. Tack snälla ni:)


Allvarligt, nu får jag minsann skärpa mig

Med att komma ihåg att blogga, det är ju inte det att jag inte vill blogga, men tiden finns inte med en liten kille på 1 år och en liten kille på snart 3 månader.
Vila blir när barnen somnat för natten och då är jag oftast inte speciellt långt efter.
Nu ska vi se vad har hänt den senaste måaden??

Neo har haft kalas.
Jag och Mattias har varit gifta i 1år
Neo har bestämt sig för att börja gå helt själv.
Vi har blivit fotograferade av bästaste Alex.
Lillebror vänder sig från mage till rygg.
Vi har lärt oss att Lillebror är en riktigt glad liten kille
Neo har fått sin 5e tand.
Lillebrors dop är under planering.
Gått och blivit medlem på SATS
och har en massa hemligheter för mig som jag inte kan prata om här. Mattias får inte veta vad som väntar honom ;)

Nåja, livet traskar på för fulla muggar och just nu känner jag mig lyckligt lottad som har min lilla familj.
Även om man blir galen på barnen  ibland så skulle jag inte byta det mot någonting!
Snabb uppdatering kallar jag detta, men tänkte försöka bli bättre på att kanske mobilblogga, eftersom jag alltid sitter fast i mobilen så kan jag ju alltid använda den till någonting"nyttigt"          

Hade min dator inte brpkat så  hade jag gladeligen delat med mig av bilder från den senaste månaden för det finns det massor av. Men eftersom den nu gör det så får det bli en annan gång. Har ju massor av fina bilder att dela med mig av.

Hoppas allt är bra med er och att jag ska komma tillbaka till bloggandet och dela med mig av vad jag och mina killar hittar på.

Stor Kram// Petra,Neo och Lyam

RSS 2.0