hmm,vet att jag inte skrivit på länge.

foto1731 (MMS)

Och att uppdatera med att jag fått någon typ av konstigt utslag är väl inte jätte spännande :P Men det får duga tills jag är färdig med det långa inlägget jag jobbar med:) Har varit ute i solen och myst med Lill killen idag. Frisk luft är underbart:) särskilt när solen lyser :)och mer av den varan blir det ikväll när det grillas på gården:)


Idag har vi varit ute och gått(inte direkt...

foto1713 (MMS)

Idag har vi varit ute och gått(inte direkt långt men ändå) Vi gick bakom huset och gungade och sedan gick vi till Mattias farmor och farfar och pratade en stund. Njöt lite av solen tillsammans. 35 dagar till BF nu. Galet,men det känns som att det är 1miljon dagar kvar.... Hoppas han kommer snart- vi längtar <3


okey,sorry för att jag just nu är totalt v...

foto1688 (MMS)

okey,sorry för att jag just nu är totalt värdelös på att blogga.... Men det har varit mycket den senaste tiden så jag har varit helt slut. Fogarna är Jobbiga just nu och tröttheten är övermäktig, Neo har sovit dåligt på nätterna och behöver fruktansvärt mycket närhet just nu. Jobbigt att han är så extrem just på nätterna... Jag misstänker att han drömmer mycket mardrömmar och är lite mörkrädd. Jag ska starta datorn och berätta om den senaste veckan,men det blir när tiden räcker till. Förresten så var hemligheten ett hus i Skanör/Falsterbo. Med 110kvm i ett plan och trädgård men pga en mögelskada som hyresvärden inte ville göra ngt större arbete på, så blev det inget. Vilket var väldigt tråkigt,men det kommer väl fler tillfällen. Som sagt,ska uppdatera längre tillbaka i tiden men det får vänta till helgen. Hoppas ni har det bra och att ni mår fint. Stor kram från oss allihop :)


Sitter här och räknar tiden mellan värkarn...

Sitter här och räknar tiden mellan värkarna och hur länge dom varar. Än så länge ser det inte jätte bra ut,här försökt vila bort det men det håller i. Så nu går jag fram och tillbaka i lägenheten som en liten pingvin.... Hoppas att det avtar snart för detta är alldeles för tidigt:(


38525 är bilden på vi föräldrars hemsida(o...

38525 är bilden på vi föräldrars hemsida(omslagstävlingen) som ni ska rösta på:) 5 dagar kvar av tävlingen så rösta,rösta,rösta!!! Från alla ip nummer ni kan komma över :)


Det är spännande på Ikea,i alla fall när m...

foto1655 (MMS)

Det är spännande på Ikea,i alla fall när man är 9 månader:) Idag fixade vi det sista till extraliten så vi är beredda när han kommer. Säng och madrass till Lyam,kudde och täcke både till den lilla och den "stora" så dom har ordentliga grejer. Jag och Neo sitter i bilen och väntar på Mattias som är uppe i lägenheten och lämnar det vi nyss köpt. Sen bär det av till Christoffer och Caroline för att Grilla i det underbara vädret:) Hoppas ni njuter lika mycket som vi av solen:)


Hur känner du dig?

Idag har vi haft en fin dag.
Träffade Kristin som jag inte träffat sedan 2007 när vi klämde in oss i min bil(några människor för mycket) och åkte in på Privé och dansade.
Så fyra år sedan, vi träffades runt halv 12 och vid halv två så kom vi på att vi kanske skulle hinna med annat under dagen på var sitt håll också:)
Så vi gick åt vars ett håll och kom överens om att träffas snart igen, vilket jag verkligen hoppas på :)

Solstrålen var ju givetvis också med :)

Just nu känner jag mig ledsen, vet egentligen inte varför.... Mår bara konstigt. Hade/Har du sådanna dagar du också?
När allting känns värdelöst, du känns värdelös,meningslös och ditt syfte på jorden är bara att vara i vägen och ställa till det..
Jag hoppas verkligen att detta har med alla hormoner att göra och att det försvinner så fort Extraliten är ute.

Jag har vänt och vridit på saker,kan verkligen inte hitta något som jag borde vara ledsen över.... Men ikväll blev det en ledsen kväll....Gillar det inte och har som sagt ett väldigt rikt liv på många sätt och har ingenting som jag behöver vara ledsen för. Kunde/kan du också få sådanna här kvällar/dagar?

Ska se om inte mannen kan få mig att må lite bättre, det brukar han vara bra på
Vad hittar du på ikväll?

Stor Kram//Petra,Neo och Lyam

Babycafé,Mvc,Flöde och farbror doktor

Det är vad som har hänt idag :)
Dvs haft ganska fullt upp från det att lillprinsen vaknade i morse:)
Har dessutom hunnit med en maskin tvätt och en maskin disk. Gött, skönt att ha det avklarat.

På babycafét i morse träffade vi Jessica och Ronja och Neo var faktiskt riktgt duktig idag, han mosade inte dom andra barnen helt utan han kunde leka relativt normalt :) hiihi(om man nu kan kalla att sno andras nappar och leksaker för normalt)

Nåja, sedan hämtade vi svärmor och körde hem till oss igen.
Svärmor passade Neo medan jag åkte iväg på blodflödesundersökning och läkarbesök på KK i Malmö.
Allting såg fin fint ut och läkaren tyckte inte jag behövde vara orolig, mitt järnvärde har gått upp från 99-107 så dom hemska pillerna gör iaf lite nytta.
Men nu måste jag börja med B-vitamin istället eftersom det värdet också var riktigt lågt.

Jag berättade att jag kände mer oro för denna graviditeten än vad jag gjorde med den förra och det kunde läkaren förstå, just med tanke på att Neo var tidig,det gick fort när det väl satte igång och att jag kanske var lite extra orolig då Lyam är störra än Neo var.
Men han lugnade mig och sa att eftersom allting ser bra ut så var inte han orolig alls... Oh det känns ändå ganska skönt trots att läkare ibland inte har en susning om vad dom snackar om ;)

Fogarna är fruktansvärda just ikväll. Det gör RIKTIGT ont och jag kan knappt gå... Det känns som att höfterna ska gå av och det sitter som en molande värk och gnager.
Nåja, nu blir det lite umgänge med mannen sedan sängen :)
Hoppas er dag varit bra och om ni väntar på min hemlighet så får ni vänta liiiiiite till
Håll ut, det kommer snart

Stor Kram//Petra,Neo och Lyam

Skulle egentligen träffat tant Nenni i mor...

foto1603 (MMS)

Skulle egentligen träffat tant Nenni i morgon men eftersom hon vår har idag istället och alla är upptagna i morgon så drar jag och hälsar på min farmor och snyltar lite lunch istället :) Fortfarande fylld av förväntan och lite pirr. Imorgon får vi veta vad som gäller och det är fint det:) ska för 8e gången försöka somna om... Håll alla tummar och tår,imorgon avslöjas hemligheten förhoppningsvis :)


medan sonen sover så sitter jag här och är...

foto1613 (MMS)

medan sonen sover så sitter jag här och är full av förväntan:) Nu blir du nyfiken va!! Men det får du vara ett tag till :) tvätten kallar just nu och min hemlighet kan jag inte avslöja än:) Hoppas du har en fin dag :)


Grillmys

Det är skönt nu när våren börjat komma igång på riktigt och man kan börja grilla igen(tycker jag ett par veckor till,sen är jag trött på det hehe)
Idag åkte vi till Emelie,Robban och lilla fina Moa och grillade,käkade kladdkaka och hade allmänt mys :)



En liiiiiiten goding :)


Neo hittade två jäääätte stora nallar som han kunde kela med, och inte bara det, sen har dom även en vovve som man kan jaga och skratta åt.



Har känt mig lite konstig idag också, vet inte om det är dom starka järntabletterna eller om något faktiskt är på väg att hända... Lite av båda kanske, förvärkarna och sammandragningarna jobbar stenhårt emot mig. Konditionen är värdelös och fogloddningarna är AS jobbiga. Nu gör det verkligen jätte ont och det blir jobbigt eftersom lillklumpen väger så mycket som han gör.
Han får ju tyvärr klara sig lite mer själv nu när Mattias inte ska vara hemma längre, det känns faktiskt lite läskigt att han börjar jobba på måndag... Lite ångest, men det kommer nog gå fint:)


TITTA VAD JAG HITTADE EMELIE :)
vi var och fikade för ett bra tag sedan och dumma jag har fortfarande inte lagt upp bilden trots att jag sagt att jag skulle,¨så när vi var hos dom idag så efterlyste hon den - OCH TITTA, JAG KOM IHÅG :) HIHI

Hoppas att du haft en mysig helg,för det har jag.
Imorgon hämtar vi min pappa efter hans kryssnings semester- Vissa har det bra dom ;)
Stor Kram//Petra,Neo och Lyam

Busunge på väg till Grillning hos Emelie,R...

foto1593 (MMS)

Busunge på väg till Grillning hos Emelie,Robban och lilla söta Moa, sen ska vi lämna tillbaka pappas bil ikväll och imorgon är sista dagen hemma med mitt hjärta:/ Tråkigt.... Skriver mer sen :) tjingeling


Idag vår det äntligen dags för Ultraljud :...

foto1590 (MMS)

Idag vår det äntligen dags för Ultraljud :) såhär söt är vår andra lilla kille just nu:) Han väger i nuläget 2300g och dom räknade att om jag går hela tiden ut så kommer han att våga 4200g. Men varken jag eller ngn annan tror att jag kommer gå hela tiden ut. Men vi får ju se,blev en snabb uppdatering via mobilen då vi precis kommit hem och satt oss i soffan. Nu blir det massor av mys med son och man.Hoppas ni har en mysig fredag ni också :)


RSS 2.0