Småfirande

Denna helgen har vi haft lite vuxenmys, egentid,vitid. Vad man nu vill kalla det.
Tid som vi har behövt lite för att orka vara föräldrar.
tid som alla föräldrar behöver ibland.
   (vigselringarna)
Och eftersom vi hade "Halv bröllopsdag"(vi har varit gifta i 6 månader) i måndags så tyckte vi att helgen passade utmärkt.
Lite egentid och lite rekreationstid.

Vi lämnade Neo hos hans farmor vid  12 tiden, sedan åkte vi och tvättade av bilarna lite snabbt och sedan hamnade vi hemma. Vi hade inte tänkt göra någonting speciellt men Mattias hittade "Megamind"(visserligen på svenska men ändå) och då kände vi att en bio hade väl varit lite mysigt, bara så vi inte satt hemma och stirrade, trots att den började halv fyra oh säkert varenda unge i malmö var och såg den så var det ändå mysigt
Efter filmen så åt vi en god middag på vårt favorit ställe(för att dom har super god mat till mer än överkomliga priser)
Efter det så åkte vi hem, lade oss i sänbgen slog igång tv:n och efter det har jag inte mycket mer minne av kvällen eftersom jag slocknade DIREKT. Tror knappt att jag hann lägga huvudet på kudden.
Graviditet och arbete har nog tagit ut sin rätt för såhär trött har jag inte varit på länge :)


Neo har dessutom fått nya skor, innan bion gick vi och tittade lite och hittade dessa till mycket överkomligt pris på Dinsko. det var ett inköp som verkligen behövdes eftersom han tappar sina andra. Han har så knubbiga fötter så han kom inte i skor i rätt storlek när vi letade efter vinterskor, så han har storlek 22 i sina vinterskor vilekt gör att han tappar dom hela tiden. Så nu har han vad han behöver och vad som passar.. Man kan ju inte knata omkring i skor som är för stora :)

Och man måste ju tugga in dom också :)

Vi hämtade Neo vid 13-tiden idag och kände att vi hade fått vila ut lite och kände oss nog lite piggare och gladare
                                                             
Farmor har roliga leksaker i form av en kavel, den kan man tugga på utan att den går sönder:)
Väl hemma så var drutten fortfarande lite trött så vi lade honom i sängen för att se om han ville sova en liten stund. Det ville han, för i två timmar var han helt borta, vi somnade också en stund och tyckte vid fyra att det var dags för liten att vakna han också.
Jag gick in och lyfte upp honom, men ingen reaktion, han fortsatte sova när jag lade honom på Mattias arm i sängen, och Mattias petade på honom utan reaktion.
Vi satte honom upp, men då svarade han genom att somna ihopvikt som ett V med huvudet på fötterna. Så vi började undra lite om han har varit hård mot farmor eftersom det verkar vara en vääääldigt jobbig upplevelse att sova över där :)
Men tack farmor, det behövde vi :)

Till slut så vaknade han och fick i sig lite kvällsgröt och lekte lite med oss.
Nu sover han igen och det ser ut som att vi eller iaf jag kommer att göra honom sällskap i drömmarnas land snart.
För klockan ringer 05:30 i morgon igen.

Hoppas din helg har varit bra
Stor Kram//Petra och Neo

Kommentarer
Postat av: Anonym

Naw... Liten trött-fis <3 Inte så konstigt iofs, Ella har oxå varit helt utslagen när hon kommit hem efter ha sovit hos sin Mommo (massa nya intryck o så ju!)

Hoppas vi ses snart!

Kram

2011-02-01 @ 00:11:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0