Nyårsmys

Nu är det ju som bekant nytt år.
Ett nytt underbart år... Till

Vi firade in det nya året i Lund tillsammans med Emelie,Robban och Diva.
Neo var uppklädd till tänderna i "pingvinkostym"(frack) och var nog det sötaste jag sett :)
Vi åt fondue till middag och man kanske skulle ätit en bit mindre eller två för magen stod i fyra hörn när maten väl var nere:) Men efterrätt får man alltid plats med och det blev pannacotta, mumms. Vi kollade på sällskaps resan och spelade fia med knuff. Hade det mysigt och lugnt.

Vi satt väl och halvsov i vars en ända av soffan (iaf jag Tias och Emelie)
Neo var jätte duktig, han vaknade vid 12 eftersom han är lite lätt skrämd men han var inte ledsen, han var nog mer förvånad över vad det var som hände utanför.

Vi kände oss nog lite som pensionärer, 4st 85:or som sitter och sover i vars en del av en soffa och spelar fia är väl inte direkt vad man förväntar sig :)
Men det passade oss utmärkt:)

Neo har börjat visa tendenser på att krypa, i vissa fall får han ihop det och kan faktiskt ta sig fram ett steg. Men det sitter inte riktigt än, men snart.
Han vänder sig från rygg till mage och mage till rygg och typ rullar fram om han han vill ha tag i något:)
Det ser ganska roligt ut när han ligger och rullar på golvet :)

Idag ska julen kastas ut och alla lampor ska ställas tillbaka där dom stod. Ska bli ganska skönt att få bort det men samtidigt lite tråkigt att julmyset försvinner
Det är ju så underbart mysigt med dessa ljus <3

Mina ben har börjat svullna upp nu.... Mindre kul men det försvinner ju :)
Fogarna knakar och ligmanenten är jobbiga, men vi ska nog fixa det denna gången också. Jag kände inte av ligamenten med Neo men denna gången är det nog det värsta.
2 veckor till jobb, nu börjar det bli lite ångest faktiskt... Men det är ju trots allt bara 2½ månad ungefär så det är ju inte så farligt :)

Det som kommer bli jobbigt är att lämna drutten... Sen är det ju aldrig kul att gå upp ur sängen när den andra ligger kvar :) Hade ju heldre varit hemma med mina killar faktiskt :) Men vem hade inte det.

Stor Kram //Petra och Neo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0