då så

Kom inte på någon bra titel så det fick bli vad det blev :P
Idag är det tänkt att vi ska julstäda, men som det känns nu så känner jag inte riktigt för det... Neo har visserligen sovit bra och i natt vaknade han 02:30 och ville ha lite mat och då hade han sovit från klockan 8(somnade så fort han la huvudet på kudden) men problemet är att vi skulle upp ungefär 05:30... INTE POPPIS(för mamma) eftersom jag skulle ta blodprover på MAS och man måste stå där innan dom öppnar för att få någon chans bland alla pensionärer som också är där och ska ta prover(varför i h*lvete ALLA pensionärer får för sig att gå dit klockan 7 på morgonen när dom har hela j*vla dagen på sig)

Neo ligger jsut nu och leker på sitt gym och jag stirrar med ena ögat på dammtrasan och vill verkligen ha energi till att göra det, men som sagt just nu känns det trögt, men det ska göras(sen när det blir utfört är en annan femma)

Okey, vad har hänt för nytt den senaste tiden då?, lärt känns ytterligare en mamma i närheten och det är skönt, gångavstånd mellan våra lägenheter och det är så skönt.
I helgen var Neo på fest(aller ja- vi var och han följde med) och böev kvällens huvudattraktion. Han var så duktig, vilade ett par stunder och när vi kom hem somnade han fint i sin säng och sov till klockan 10 på förmiddagen. Underbara unge(det behövde mamma)

Det går jätte bra med smakportionerna och nu ska vi börja med gröt till frukost, ska bli kul att se hur han reagerar på det.

Vad ska du göra för spännande i dag?
Stor kram//Petra och Neo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0