En perfekt pojke

JA, det är fortfarande en liten pojke som är där inne:)
Han väger nu 1385g och enligt barnmorskan så är jag i vecka 28... Men enligt mig är jag i vecka 29, sp det frågetecknet ska redas ut ordentligt på Mpndag när nästa tid hos barnmorskan är.

Åter till ultraljudet:
Vi kom dit och knappt hade hon hunnit stänga dörren om oss så frågar Mattias om 3D-ultraljud. Vi har ju turen att ha det på Specialist MVC i Malmö och det var nog det häftigaste jag sett.


Först mätte hon lite och så,talade om för oss att det fortfarande var en pojke, sedan fick vi se honom i 3D
Nu kan man verkligen se hans ansiktsdrag och jag har kommit fram till att han har Mattias näsa och min haka. Han ser verkligen söt ut, trots att han ser väldigt ihopa tryckt ut hehe.

Han kommer bli så söt, kan verkligen inte sluta titta på honom, vår sta lilla "Blubb" som vår kompis Björn uttryckte sig då han inte kunde se vad det var.

Här är "blubben"
tänk dig ansiktet.

Här suger han på tummen.

Har fler bilder och håller på att jobba med att fotografera dom så att det blir bra, man får ju utskrivna bilder så det är inte så lätt att fotografera. Kanske får låna pappas scanner i morgon så det blir lite lättare

Nästa ultraljud är den 11/6 och sedan börjar det rulla igång med föräldrakurser och sådana saker. Ska bli spännande.
Måndag blir det barnmorskan och ögonläkaren, sista studie undersökningen hos ögonläkaren nu, det ska bli så skönt, dom undersökningarna är rätt jobbiga... Blir så trött av dom.

Hoppas allt är bra hos dig
Stor kram//Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0